Med sin professionalitet, flexibilitet och sitt stora hjärta lotsade Anna mig genom hela säljprocessen på ett utmärkt sätt.
Anna Sellin
Anna Sellin är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Anna Sellin har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Anna Sellin har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 356 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Sellin har haft 75 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Variationen av affärer och möten. Det är ett privilegium att få hjälpa människor i så många olika situationer i livet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För att jag alltid strävar efter att göra mitt bästa i varje kundmöte/affär och vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För mig är förtroendet och återkoppling mycket viktig för att lyckas.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är engagerad, pålitlig, lyhörd och driven.
2025-07 - 2026-06
356 omdömen om Anna Sellin
Direkt med mötet med Mäklaren Anna S. ingav hon mig: Trygghet Bra på att lyssna på mina önskemål vid försäljningen Engagerad i försäljningen Duktig i att följa upp och ge snabba besked Glad och Snäll. Tack Anna Sellin. Hälsningar Vega Näsström
Tusen tack Vega. Trygghet, engagemang och uppföljning är tre av de viktigaste delarna i en förmedling. Nu får du njuta av sommaren tills vi ses på tillträdet 🌷 ☀️
Vi är väldigt nöjda med Anna Sellin som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Att sälja sitt hus är en stor affär, men genom hela processen har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Anna har varit lätt att få tag på, alltid återkopplat snabbt och gett tydliga och ärliga besked. Vi har verkligen uppskattat att hon tagit sig tid att svara på våra frågor och hållit oss uppdaterade genom hela försäljningen. Utöver att vara kunnig och professionell är hon också väldigt social och trevlig, vilket gjorde samarbetet enkelt....
Tack själva för de fantastiskt fina orden och den fina rekommendationen, det betyder verkligen mycket för mig och det har varit ett sant nöje att få hjälpa er. Nu ser jag fram emot att vi ses på tillträdet! Ha en fin sommar så länge🌸☀️
Jag blev bra bemött av Anna. Hon skötte affären bra, och resultatet blev över förväntan.
Tack så mycket själv och din humor har varit glädjande hela vägen. Njut nu av sista sommaren på ert härliga ställe!
Jag blev bra bemött av Anna och hon skötte affären smidigt och professionellt. Tydlig i sin kommunikation med oss
Tack så mycket och det var så roligt att få hjälpa er på denna resa. Ha en fin sommar och bara att höra av er om det är något på vägen! /Anna
Mycket bra. Gott sammarbete, trevlig.
Tack snälla du för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme. Allt går att lösa trots distans mm:) Vi ses på tillträdet och varmt välkomna hem till Ö-vik
Anna har ett bra driv samt är uthållig och ger inte upp trots motgångar och långvarig process. Hon är duktig på att hålla oss som säljare uppdaterad på vad som händer kring vårt objekt. Självklarheter som ärlig och trevlig tickar hon såklart i.
Tack för de orden Tomas och tack för ett fint samarbete tillsammans med er. Blir spännande att se ert pågående projekt framöver. Njut av sommaren!
Anna Sellin har varit mycket professionell, hjälpsam och engagerad genom hela processen. Hon har varit lätt att få tag på, svarat tydligt på våra frågor och gjort att vi känt oss trygga vid bostadsköpet. Vi är väldigt nöjda med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne.
Tack så väldigt mycket för de fina omdömet. Glädjer mig att ni känt er trygga i denna stora process. Varm välkomna till Domsjö!
Anna är en trevlig och väldigt ambitiös mäklare. Hon ger sig aldrig. Den bästa vi träffat. Mycket proffsig.
Så glad av de orden och tusen tack för att jag fick äran att förmedla erat alldeles fantastiska 🏰 Vi ses
Anna är positiv, trevlig och väldigt enkel att samarbeta med. Hon är professionell, kunnig och trygg.
Tusen tack för de orden. En ära att få hjälpa dig en andra gång. Tack för fint samarbete 🤗