Hanna har varit helt fantastisk vid försäljningen av vårt ålskade hus som vi bott i i 30 år. Det är en stor omställning att lämna ett hus man bott i så länge. Men Hanna har lett oss med trygg och säker hand. Hon är proffsig, varm, engagerad och driven. Hon återkopplar snabbt. Rekommenderar verkligen Hanna!
Hanna Öhman
Hanna Öhman är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Hanna Öhman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Öhman har haft 50 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Att få möjligheten att hjälpa människor att hitta sitt nya boende och sälja när man är på väg till något nytt är ett fantastiskt förtroende och det roligaste jag vet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad och gillar att jobba effektivt. Jag vill att både köpare och säljare ska känna sig delaktiga, så därför har jag en nära dialog från början till slut.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är din pigga och lyhörda mäklare som med engagemang och noggrannhet kommer att hjälpa dig på ett effektivt sätt med din bostadsaffär.
2025-07 - 2026-06
275 omdömen om Hanna Öhman
Hanna har varit trygg, varm, effektiv, engagerad och otroligt proffsig! Vi är så glada att vi hade henne som mäklare vid vår husförsäljning, kunde inte haft en bättre mäklare!
Otroligt professionell och varm glad ,väldigt nöjd när vi sålde vårt hus.
Väldigt fin och in lyssnande om vårt behov
Vårt första möte med Hanna gjorde att vi genast kände oss trygg med att hon skulle sälja vår älskade stuga. Hon kom in med positiv energi och var väldigt lyhörd på våra önskemål. Hanna har under processen varit snabb med återkopplingar och informationen har fungerat perfekt. Så om man vill ha en professionell, lyhörd, engagerad och supertrevlig mäklare ska man välja Hanna
Hon är engagerad och tydlig i sin information om sitt uppdrag ex kostnader och annonsering och vad som väntades av mig. Tillgänglig på mail och telefon. Kan inte tänka mig någon bättre mäklare
Vi är väldigt nöjda med Hanna som mäklare! Duktig, glad och trevlig, och hon fick oss att känna oss trygga i vårt köp!
Otroligt professionell i sitt bemötande. Bra och tydlig med informationen och vad som krävsdes av båda parter i affären. Lösningsorienterad för både köpare och säljare. Uppskattar också att det inte var tomt säljsnack. Lyhörd mot oss som kund.
Otroligt proffsigt bemötande. Enkelt och snabbt och inte alls så komplicerat vi hade trott det skulle gå till.
Mäklare med genuin omtanke. Mycket hög kunskap om marknaden. En alltigenom trygg köpupplevelse.