Sålde vårt hus med Hedda som mäklare. Kan varmt rekommendera! Enkel och bra kommunikation. Fick svar på frågor i princip dygnet runt, vardag som helg. Skulle absolut valt Hedda igen om det skulle bli aktuellt.
Hedda Berglund
Hedda Berglund är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Hedda Berglund har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Hedda Berglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.8. Hedda Berglund har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
Att arbeta som fastighetsmäklare i Höga Kusten har alltid varit en självklarhet för mig, här är
jag uppvuxen och området ligger mig varmt om hjärtat. Det bästa med att jobba som mäklare
är att hjälpa människor oavsett var i livet du befinner dig och att få överträffa dina
förväntningar genom att ge det lilla extra.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Sedan tidig ålder har jag haft tydliga visioner om vad jag skulle komma att arbeta med, och
där är jag idag. Genom min elitsatsning på längdskidor har jag lärt mig vikten av att hårt
arbete lönar sig och att aldrig ge upp. Med mitt stora engagemang, lyhördhet och
noggrannhet vill jag vägleda dig hela vägen från start till mål i din kanske största affär i livet!
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Tre egenskaper som många uppskattar i mitt arbete är min vilja, ödmjukhet och en känsla för
att förstå och anpassa mig efter olika människor. För mig är dina önskemål och trygghet det
allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till dina nära och kära, har
jag nått mitt mål.
2024-12 - 2025-11
182 omdömen om Hedda Berglund
Hedda är glad och trevlig, väldigt bra bemött och gick fort att få till en försäljning.
Mycket proffesionellt bemötande.
Mycket trevlig och tillmötesgående på alla frågor som man funderade på
Bra, tydlig & snabb kommunikation, & en mycket trevlig & lättsam tjej!
Ett bra bemötande med ett lyckat utfall då fastigheten såldes redan vi förhandsvisningen.
Hedda är toppen och rekommenderas varmt
Mycket trevlig mäklare som guidade mig professionellt genom min husförsäljning. Rekommenderas varmt!
Vi fick ett trevligt mottagande och svar på alla våra frågor från en väl påläst mäklare. Hela processen fram till kontraktsskrivning kändes trygg, lugn och smidig.
Kunnig, proffesionell & mycket trevlig mäklare som alltid är tillgänglig och alltid återkopplar. Skötte försäljningen elegant och effektiv.