En professionell agent! Bravo!
Ida Lönnqvist
Ida Lönnqvist är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Ida Lönnqvist har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Ida Lönnqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Lönnqvist har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Känslan av att kunna hjälpa någon annan. I jobbet får jag möjligheten att hjälpa många människor i alla möjliga situationer. Sälja, köpa, värdering av bostäder, hjälpa till i diverse tankar och funderingar kring olika situationer som att exempelvis titta på ritningar men också att guida dem genom tankar och funderingar både byggnadstekniskt men också i det mest vardagliga som skolor och handling av matvaror, ja listan kan göras lång.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag tror inte jag är som andra, jag är mig själv rakt igenom. Att våga och vägra göra saker mer komplicerade än vad de är. Självklart finns det miljoner tankar och funderingar när man ska köpa och sälja och jag finns alltid till förfogande för alla typer av frågor. Inget är fört stort och eller för litet.
Vad vet vi inte om dig?
Som barn har jag varit med om att förlora mitt föräldrahem i en brand. Så jag vet mycket väl vad ett hem kan vara. Det är så mycket mer än materiella ting. Det är en känsla, en trygghet och förhoppningsvis massor av kärlek.
2024-12 - 2025-11
279 omdömen om Ida Lönnqvist
Tack snälla för att ni tog er tid att skriva. Hoppas verkligen att ni skall trivas i huset framöver. / Ida
Ett proffsigt och varmt bemötande. Ida lotsade oss genom hela processen, lugnt och tålmodigt , vilket för oss var en stor trygghet. Alltid nåbar och på glatt humör. Vi är väldigt glada att vi valde just Ida som vår mäklare och om någon av våra vänner behöver en mäklare är det självklart för oss att rekommendera Ida.
Tack snälla för era fina ord! 💛 Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom försäljningen, och jag är verkligen glad att ni kände er trygga under hela processen. Ert förtroende och ert positiva engagemang gjorde arbetet både enkelt och roligt! Tack för att ni valde mig – och för att ni gärna rekommenderar mig vidare, det betyder oerhört mycket. Önskar er all lycka framöver! / Ida
Mycket trevlig och hjälpsam. Har fullt förtroende för henne.
Tack för de snälla orden! Och tack för att jag fick vara en del av resan. Hoppas du skall trivas i ditt nya boende. / Ida
I stort positivt, vänligt bemötande och förståelse för mina behov. Det jag hade önskat mer är att inte behöva vara den som fick initiera både kontakt och idéer med mäklaren. Var jag som var den drivande av oss.
Tack så mycket för din återkoppling! Det gläder mig verkligen att du upplevde mitt bemötandet som positivt och att du kände att jag fanns där med förståelse för dina behov. Jag tar också till mig din synpunkt om att du önskat mer initiativ från min sida. Jag strävar alltid efter att vara så proaktiv och engagerad som möjligt, och din feedback hjälper mig att bli ännu bättre framöver. Allt gott! / Ida
Ett kompetent och vänligt bemötande samt väl insatt i den aktuella lägenhetens beskaffenheter, med informativa svar på våra frågor. Finns absolut inget att klaga på. Proffsigt agerat helt enkelt och vi är nöjda.
Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att du upplevde bemötandet som både professionellt och vänligt, och att informationen kring lägenheten var tydlig och hjälpsam. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse – det gläder mig att ni är nöjda! / Ida
Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare! Allt gick smidigt genom hela processen från visning till påskrivet kontrakt!
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och att allt flöt på bra från visning till kontrakt. Det var ett nöje att få hjälpa till, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse! / Ida
Ida ca en otroligt hjälp och underbar att handskas med
Men åh, tack snälla för dina fina ord! Det värmer verkligen att höra. / Ida
Ida har varit fantastisk – supertillgänglig, snabb med att svara och väldigt tydlig med alla detaljer. Dessutom extremt trevlig, sympatisk och framför allt kompetent.
Jag ger det bästa betyget till Ida! Hon följde oss genom hela köpet med snabb återkoppling! En proffsig Mäklare i mina ögon! Vänlig och med en varm känsla för sitt utförande! Allt gick lätt och smidigt! Tack Ida!
Ida är en fantastisk mäklare som utstrålar både trygghet, värme & tydlighet, kan varmt rekommendera henne!