Trevligt bemötande vid första kontakt (telefon) Positiv och lättsam i kommunikationen. Kände mig trygg i husförsäljningen.
Rebecca Gullersbo
Rebecca Gullersbo är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Rebecca Gullersbo har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Rebecca Gullersbo har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Gullersbo har haft 39 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
171 omdömen om Rebecca Gullersbo
Jag är otroligt nöjd med Rebecca Gullersbo på Fastighetsbyrån Höga Kusten. Hon har varit professionell, engagerad och väldigt hjälpsam genom hela försäljningen av vårt hus. Rebecca har alltid varit lätt att få tag på, svarat snabbt på frågor och hållit mig uppdaterad under hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till att försäljningen blev klar. Jag uppskattar verkligen hennes positiva och trevliga bemötande, kompetens och engagemang. Kan varmt rekommendera Rebecca till alla som ska sälja sin bostad! 🌟
Men åh, tack snälla för dina fantastiskt fina ord! 💖 Att läsa detta gör mig verkligen både glad och varm i hjärtat. Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen, och jag är så tacksam för det förtroende ni visat mig hela vägen.
En mycket bra mäklare som ä mån om att hjälpa köparna
Vad roligt att du är nöjd! Nu ser vi fram emot tillträdesdagen och ett spännande liv för dig och Emilia framöver. Bästa, Rebecca
Proffsig och vänlig. Individuell rådgivning med stor kunskap om den lokala marknaden. Tydlig och opartisk mot både säljare och köpare.
Tack Joakim för din rekommendation. Väldigt glad för eran skull, ni har sannerligen hittat ett paradis! 😊
Rebecca var trevlig och hjälpsam. Hon höll en informerad om vad som hände och det kändes som hon hade koll på det som man ville veta.
Tack Simon för din recension. Nu ser vi fram emot tillträdesdagen och en spännande höst för dig. Mvh, Rebecca
Trevligt och professionellt bemötande. Håller avtalade tider och möten. Lätt att nå.
Tack Lena för att du valde att anlita mig. Det är inget jag tar för givet och är väldigt tacksam över. Nu hoppas vi att du ska trivas i ditt nya hem här framöver. Allt gott, Rebecca
Mycket serviceinriktad och kunnig om de objekt vi var på visning på. Vid köp och avtalsgenomgång var hon tydlig och noggrann och gav ett tryggt intryck. Mycket nöjd med insatsen!
Tack snälla för de fina orden! Det värmer verkligen att höra att ni upplevt processen som trygg och tydlig. Jag önskar er all lycka framöver i ert nya drömhem! 🏡
Väldigt serviceminded och positiv. Lyhörd, proffsig och trygg. Precis vad man vill ha och söker när man skall göra sina största affärer i livet. Stort tack till Rebecca!!
Tack till tusen Tomas! Så tacksam över att jag fick förmedla erat paradis. Nu hoppas vi att ni ska hitta erat nya drömhem. Stort lycka till i framtiden med allt! Vi hörs. Bästa, Rebecca
Rebecca är otroligt fin person, vi blev bemött på bästa sätt. Rebecca är lugn, trygg och professionell. Rebecca är kommunikativ, informerande och mycket tillgänglig. Blir det någon mer försäljning är vårat val av mäklare redan klart!
Tack till tusen för att ni valde att samarbeta med mig. Och för denna fina recension! Det är inget man tar för givet! 💗
En engagerad och noggrann mäklare ringer ofta Och informerar om läget glad och trevlig
Tack Mats för din recension. Hoppas att du ska trivas bra i ditt nya boende. Vi ses!