Rebecca Gullersbo

Rebecca Gullersbo

Rebecca Gullersbo är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten

Rebecca Gullersbo har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Rebecca Gullersbo har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Gullersbo har haft 10 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

137 omdömen om Rebecca Gullersbo

Sedan starten hos Reco 2022
Maria T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Rebecca har varit glad, trevlig och professionell. Hon har varit påläst och tagit reda på sådant som vi behövt veta. Väldigt lätt att ha och göra med, inga konstigheter. Svarat snabbt på både sms och mail. Har bara gott att säga om henne! // Maria

Svar från Rebecca Gullersbo

Tack så hjärligt Maria. Det har varit väldigt smidigt att göra affär med er, från början till slut. Nu hoppas vi på snabb inflytt. Vi möts på grusvägen! Bästa, Rebecca

Marit J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Remsle

Första gången jag har en mäklare och jag är glad att det blev Rebecca. Jag är mycket nöjd.

Svar från Rebecca Gullersbo

Vad roligt att höra att du är nöjd Marit, väldigt trevligt att få göra affär med dig. Önskar dig all lycka till i ditt nya boende! Hälsningar, Rebecca

Per Jonas Robin J
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Nyland

Mycket trevlig och kompetent . Ska jag sälja nån mer fastighet får Rebecca uppdraget direkt .

Svar från Rebecca Gullersbo

Tack Robin för ett ständigt gott bemötande från din sida, trots att försäljningen tog sin tid och mötte sina motgångar. Men skam den som ger sig! Vänliga hälsningar, Rebecca

Remi M
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Nyland

She is a top-notch agent. Very attentive and super caring.

Svar från Rebecca Gullersbo

Thank you Remi. That makes me happy. Looking forward to having you here in Sweden. See you soon!

Ida L
Centralt Sollefteå

En fantastisk människa som är lugn, trevligt, tillmötesgående, hjälpsam, glad, positiv, ja listan kan göras lång! Så tacksam för den hjälp som jag har fått av Rebecka. Skulle jag någon gång igen behöva sälja en bostad, då är det Rebecka som jag kommer att kontakta!!! Skulle alla dagar rekommendera och tipsa om henne som mäklar till nära å kära!

Svar från Rebecca Gullersbo

Men! Tack snälla du för dina fina ord – jag blir verkligen varm i hjärtat! Det har varit så roligt att få hjälpa dig, och jag är så glad att du kände dig nöjd och trygg genom hela processen. Att du skulle vilja anlita mig igen och dessutom rekommendera mig vidare betyder otroligt mycket. Tusen tack för förtroendet – och hoppas vi hörs igen i framtiden! 💛

Tetiana M
Ramsele

Allt var på högsta nivå. Jag är tacksam.

Svar från Rebecca Gullersbo

Så roligt att få göra affärer med er igen. Jag önskar er stort lycka till i erat nya hus och ser fram emot att få träffa er snart igen på tillträdesdagen. Vänliga hälsningar, Rebecca

Robin L
Junsele

Hon har haft ett gott bemötande och varit en bra mäklare för nya husköpare som oss, känns väldigt bekvämt att ha haft Rebecca under hela processen.

Svar från Rebecca Gullersbo

Stort tack för dom fina orden! Det har varit jättetrevligt att få hjälpa er under processens gång. Nu ser vi fram emot inflytt!

Carin Helen Ö
Graninge

Mycket bra bemötande, vi hade väl båda lite större förväntningar på att huset var lite mera värt, men hon gjorde vad hon kunde och tipsade mej om vem som var bästa köparen. Mycket nöjd!!

Svar från Rebecca Gullersbo

Tack för din rekommendation Helen! Hoppas du trivs bra i lägenheten. Bästa hälsningar, Rebecca

Barbro M
Centralt Sollefteå

Jag tycker att Rebecca varit ärlig, rak, korrekt och vänlig. Hon har alltid svarat på mina frågor och hört av sig när ja sökt henne. Hon är duktig.

Svar från Rebecca Gullersbo

Tack kära du för dessa fina ord. Ser fram ett återbesök i lägenheten när dina renoveringar är klara. Bästa hälsiningar, Rebecca

Frank J
Resele

It was a great collaboration,also due to the language difference

Svar från Rebecca Gullersbo

I agree, it was really nice doing business with you. You have bought a lovely place. Best wishes, Rebecca