Jag vill uttrycka min stora uppskattning för Jonas och det utmärkta arbete han har gjort. Hans engagemang, noggrannhet och ständiga kontakt med oss har verkligen underlättat försäljningen av huset. Jonas har på ett positivt sätt förändrat min uppfattning genom sin professionalitet och sitt tålamod. Stort tack för allt hans arbete och stöd.
Jonas Jakobsson
Jonas Jakobsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar
.Jonas Jakobsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-12. Jonas Jakobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Jonas Jakobsson har haft 2 försäljningar sen 2025-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-12 - 2026-04
5 omdömen om Jonas Jakobsson
Vilket fint omdöme, tack! Jag är så glad att ni kände er trygga med mitt arbete hela vägen. Det betyder mycket att få vara med och bidra till en lyckad affär för er.
Jag vill gärna ge en mycket positiv utvärdering av Jonas arbete. Hans arbete var utmärkt på alla sätt. Han var mycket lätt att samarbeta med och visade alltid en stor vilja att hjälpa till med allt som behövdes. Hans professionalism och engagemang gjorde processen smidig och effektiv, vilket bidrog till att huset kunde säljas snabbt och på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack så jättemycket för förtroendet och för rekommendationen! Kul att jag kunde bidra till en snabb och bra försäljning. Lycka till med allt framöver med nästa bostad!
Väldigt hjälpsam och tydlig i sin kommunikation med såväl säljare som köpare.
Tack för ett fint omdöme! Det har varit ett nöje att få hjälpa till. Stort lycka till med allt!
Mycket kompetent, trevlig och proffsig Bara positiva saker att säga
Stort tack Robert! Kul att höra att du är nöjd, det uppskattas verkligen.
Jag vill ge ett stort beröm till Jonas Jakobsson på Fastighetsbyrån. Vi gjorde en digital värdering och Jonas var otroligt professionell, tydlig och engagerad från start till mål. Kommunikationen var snabb, trygg och superenkel att följa, det kändes nästan som att ha en husvärderings-GPS som visar exakt vart man ska, utan omvägar. Jonas är helt enkelt bäst på det han gör. Om vi någon gång säljer huset är det ingen fråga om saken: vi anlitar Jonas direkt. Man märker att han kan sitt jobb på riktigt, och dessutom gör han...
Stort tack för de fina orden Pilip, det betyder verkligen mycket för mig. Vad roligt att ni upplevde värderingen som tydlig, trygg och smidig, precis så vill jag att det ska kännas. Tveka inte att höra av er om ni behöver rådgivning framöver, och den dagen ni funderar på försäljning hjälper jag er mer än gärna. Med vänlig hälsning, Jonas Jakobsson