Alexander.... Man på rätt plats. Professionell. Personlig kultur. Jag tror att han gillar sitt jobb Jag rekommenderar ....
Alexander Parmhed
Alexander Parmhed är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Alexander Parmhed har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Alexander Parmhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Parmhed har haft 40 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
316 omdömen om Alexander Parmhed
Vilken fin reco, tack!! Och ja, jag älskar mitt jobb. J
Kunnig och engagerad mäklare. Köpet var smidigt och bra ordning på allt. Kändes tryggt.
Tack, vilka snälla ord! Det är lätt för mig när jag har smidiga både köpare och säljare också. J
Bra bemötande, har fått den hjälp som vi räknade med. Kan väl inte bli bättre
Tack! En smidig affär med smidiga köpare och säljare, kan inte bli bättre för mig heller. Tack för att jag fick förtroendet att förmedla ytterligare en bostad åt dig/er. J
Trevligt bemötande, tydlig, visade och informerade på ett bra sätt, visade tillgänglighet, vara informativ
Tack för en fin reco! Varmt lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J
ett mycket proffessionellt och bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Noggrann, trevlig och bra på all sätt. Man blir lugn och trygg när man har med en sådan mäklare att göra. Mycket bra!
Vilken fin reco, varmt tack! Nu ska vi bara se till att det blir en lika trygg försäljning av din bostad också. J
Han är proffesionell, har ett trevligt bemötande och tillgänglig. Han svarar bra på frågor och kan förklara så man förstår. Han ger bra tips och ger rum för att man ska komma med egna förslag. Jag kände att jag kunde lita på honom. Han förklarar tydligt vad som kommer hända och ger viktig information så man förstår vad man ger sig in på. Han är noga med det han gör. Jag är nöjd.
Tack! Vilken fin reco. Tack för ett gott samarbete. J
Ordande visningstid som passade mig då jag va i Spanien vid ordinarie visningar. Hade bra diskussioner och genomgång med honom både under och efter visningen. Hade någon specifik fråga från vad jag tittade extra på vid visningen och som inte va nämnt i besiktningsprotokollet. Han åkte extra till fastigheten och tog kontakt med besiktningsmannen gällande detta. Kändes seriöst och bra.
Tack för recon, och tack för ett smidigt samarbete! Vi ses på tillträdet. J
Det är nu tredje gången jag får äran att använda Alexander i både köp och sälj-ärenden och det finns absolut inget negativt jag kan komma på att säga. Ett superproffs ut i fingerspetsarna. Rak, ärlig, lyhörd och trevlig kille som tar dina höga förväntningar ännu högre!
Wow, vilken reco! Tack! Varmt lycka till i Karlstad. J
Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam.
Tack för din reco! Lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J
En riktigt bra mäklare! Rekommenderar att andra ska anlita honom!
Stort tack! Snabbt, smidigt och rätt betalt - så man vill ha det! Ha en magisk jul och en fin avslutning på året. J