Alexander Parmhed

Alexander Parmhed

Alexander Parmhed är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Alexander Parmhed har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Alexander Parmhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Parmhed har haft 65 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

230 omdömen om Alexander Parmhed

Sedan starten hos Reco 2020
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
    2023-03-20 Verifierad kund
    Kanon bra från första möte till såld lägenhet.
    Tack för recon! Snabbt, smidigt och rätt betalt - kan ju inte bli bättre! Lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J Alexander Parmhed
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
    2023-03-18 Verifierad kund
    Serviceminded, snabb, korrekt, saklig.
    Tack för att du tog dig tiden att recensera mitt arbete. Vi ses på tillträdet! Alexander Parmhed
    2023-03-10 Verifierad kund
    Professionalism på högsta nivå, tydlig från början och lämnade inga frågor obesvarade! Vi hade ett klart mål från start och vi lyckades nå över målet. Svarar alltid snabbt och är trevlig.
    Sammanfattningsvis så är jag mer än nöjd med Alexander som mäklare.
    Tack för den fina recon! Ha det bäst, så ses vi på golfbanan i sommar och tävlar om vem som slår längst. J Alexander Parmhed
    2023-03-09 Verifierad kund
    Så bra bemött av Alexander! Hjälpsam under hela vägen att hitta ny bostad. Har under hela processen varit lugn, tydlig och professionell. Supernöjd!
    Vad kul att höra - tack! Och grattis till den fina lägenheten! Ha en fin vår så ses vi på tillträdet. J Alexander Parmhed
    • Ekeby
    2023-02-25 Verifierad kund
    Trevlig, vänlig och skött allt snabbt och smidigt!
    Tack för recon Paula! Snabbt, smidigt och rätt betalt, som det ska vara. J Alexander Parmhed
  • Alireza N
    • Ekeby
    2023-02-20 Verifierad kund
    Trevlig, omtänksam och hjälpsam. Att han ska hjälpa mig med bostaden och föreningen.
    En ung och hjälpsam person som är bra på sitt jobb.
    Tack för recon! Hoppas du ska trivas i Karlskoga och att nya jobbet är lika kul som det verkar. J Alexander Parmhed
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
    2023-02-13 Verifierad kund
    Fick en mycket bra upplevelse redan från start. Första intrycket var att Alexander är proffsig och välklädd. Väldigt lyhörd och fick oss att känna oss trygga. Han har kommit med bra idéer och förslag gällande försäljningen både innan under och efter. Det har varit lätt att kommunicera med telefon och Mail. Smidiga visningar och bra återkoppling. Jag är mycket nöjd.
    Kul, och tack! Glädjer mig verkligen att ni är nöjda. Lycka till med allt och ha ett härligt år 2023. J Alexander Parmhed
    • Rävåsen
    2023-02-13 Verifierad kund
    Alexander är en trevlig person som gör sig bra som mäklare! Ett gott bemötande med en neutral ställning i ens bostadsköp är en bra egenskap! Skulle rekommendera Alexander och fastighetsbyrån till andra som går i bostads sälj eller köp tankar!
    Tack för den fina recon! Lycka till i nya boendet! J Alexander Parmhed
    • Bohult
    2023-02-13 Verifierad kund
    Alltid lika trevligt och kompetent bemötande. Inget krångel med något heller.
    Tack, likadant åt er håll. Bra jobbat med renoveringen! Ha en fin vår. J Alexander Parmhed
    • Fisksjön
    2023-02-10 Verifierad kund
    Vi hade redan på förhand bestämt att vi ville ha Alexander till att sälja vårt hus eftersom vi hört så mycket gott om honom.
    Han levde verkligen upp till våra förväntningar!
    Han förklarade och gick igenom allt på ett lugnt och sakligt sätt så man förstod, tog sig tid att svara på alla "dumma" frågor, beskrev alla steg i säljprocessen (säljcoachen) så man kände sig trygg i vad som skulle hända.
    Han marknadsförde och profilerade vårt hus i jättefina ord på Fastighetsbyråns hemsida!
    Han har på ett snabbt och smidigt sätt lyckats hitta en jättebra köpare till vårt hus i dessa tider!
    Vi är jättenöjda med Alexander som mäklare, proffsigare får man nog leta efter!!!
    Synd att 5 var det högsta för han är värd det dubbla!!!

Mvh
    Gunilla o Peter Boqvist
    Tack! Vilken fin reco att få gå på helg med! Tack för de fina orden. Lycka till med flyttandet och så ses vi på tillträdet. J Alexander Parmhed