Vi fick ett jättefint och bra bemötande av Alexander P i Karlskoga. Han bjöd på kaffe och te när vi kom in i lokalen. Mötet var utformat väldigt noggrant och informativt. Han gick igenom alla punkter bit för bit och stannade upp och frågade oss om vi hade några frågor innan vi fick vidare till nästa. Han var väldigt lyhörd över vad vi ville ha och svarade på alla våra frågor. Han ville verkligen att vi skulle känna oss trygga över vårat husköp.
Alexander Parmhed
Alexander Parmhed är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Alexander Parmhed har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Alexander Parmhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 344 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Parmhed har haft 30 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
344 omdömen om Alexander Parmhed
Vilken fin reco, vad glad jag blir. Tack! Skönt att ni känner er trygga. Ha en fin påsk, så ses vi på tillträdet. J
Bra och lugn vid visningen. Hade bra koll på lokalfolk och omgivningen. Även vad som finns i området. Att han även rekommenderade mig till säljarna är ett extra plus!!
Stort tack för recon! Kul att man kan få högsta betyg av en "bajare" ;)
Bra bemödandet, bra information om bostaden
Tack för recon och kul att du är nöjd. Grattis till en härlig lägenhet! J
Mycket hjälpsam, kompetent och disponibel.
Stort tack för din fina reco! Det har varit väldigt kul att få hjälpa till med förmedlingen. J
En bra mäklare. Trevligt bemötande och hjälpsam.
Tack för din fina reco! Skönt att flytten börjar bli klar nu för dig också. Nu får du snart njuta av lite lugn&ro. J
Jag är väldigt nöjd med Alexander som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Han var proffsig och lyckades med det som var viktigt för mig, att få till en snabb försäljning.
Tack för recon och tack för ett smidigt samarbete! Lycka till i Linköpings. J
Bästa mäklare som jag anlitat.
Tack! Du och din familj är alltid trevliga och smidigas att ha att göra med. Vi ses framåt!
Lyhörd, effektiv och kommunikativ. Jättenöjda med Alexanders arbete under vår husförsäljning!
Tack för recon! Ni var lätta att jobba med också. Lycka till framåt så ses vi i hallen. J
Trevlig , kunnig ,omtänksam, hörde av sig .med bra information. Återkom alltid snabbt när jag ville ha kontakt. Toppem med andra ord.. .
Tack för din reco! Hoppas att flytten gått bra. Ha en fin avslutning på året. J
Professionell, hjälpsam och bra återkoppling. Väldigt nöjd med Alexander
Stort tack för din reco, och tack för förtroendet att få förmedla ert hus! Ha en fin avslutning på året, så ses vi på tillträdet. J