Trevlig och öppen, lätt att prata med. Inga konstigheter.
Andreas Jansson
Andreas Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Andreas Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Jansson har haft 34 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
50 omdömen om Andreas Jansson
Trevlig, hjälpsam, snabb återkoppling. Enda minuset är att han kunde vara lite mer påläst kring detaljerna. Samt säkerställa att annonsen är ständigt uppdaterad med de dokumenten som finns. Men sådant kommer säkert med erfarenheten. Kan varmt rekommendera Andreas!
Bra bemötande, utåtriktad och god uppföljning.
Överträffade mina förväntningar. Aldrig köpt bostad innan så jag tänkte att det kommer ta tid med proceduren. Från början till slut tog det inte mer än 3 dagar innan bostadsrätten var min, Andreas har svarat på alla frågor, varit väldigt tydlig och stöttat mig då allt detta är nytt för mig. Rekommenderar Andreas!
Superbra och smidig affär, kunnig mäklare som fick min bostad såld innan den kom ut på Hemnet till det priset jag ville!
Trevligt bemötande. Tog hänsyn till våra önskemål på ett mycket bra sätt och kom med bra förslag. Hörde av sig så fort det fanns något att rapportera. Ringde runt och tog reda på uppgifter som behövde svar från utomstående i samband med försäljningen. Mycket aktiv i samband med försäljningen. Vi är nöjda med mäklaren och han uppfyllde våra förväntningar till fullo.
Riktigt bra bemötande och jag har uppskattat den snabba och tydliga kommunikationen.
Trevlig, god kommunikation i alla steg och tar till och med tid ur sin semester för att svara på frågor.
Andreas är en professionell mäklare och jag är nöjd med honom. Han är positiv och hjälpsam. Rekommenderar!
Andreas är en glad, positiv och professionell kille som vet vad han gör. Han är väldigt hjälpsam och levde upp till våra förväntningar. Vi är nöjda med honom. Vi rekommenderar honom starkt!