Ett bra bemötande samt en bra genomgång av handlingarna.Vi är nöjda med allt.
Fastighetsbyrån Karlskoga
Om du ska göra en bostadsaffär i Karlskoga eller Degerfors ska du vända dig till oss på Fastighetsbyrån. Vi här på kontoret har lång erfarenhet och vi alla är uppvuxna häromkring. Därför har vi en känsla för området och marknaden som är otroligt stark. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja och du hittar vårt Karlskogakontor...
1136 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskoga
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig och öppen, lätt att prata med. Inga konstigheter.
Serviceinriktad , artig och trevlig. Inyssnande.
Tack för recon och tack för ett trevligt samarbete. Lycka till med flytten! J
Trevlig och hjälpsam mäklare som som hjälpte oss att köpa huset vi ville ha.
Fick ett trevligt bemötande. Vi hade förhoppningar att kunna köpa fastigheten och till slut lyckades vi. Mäklaren var lätt att kommunicera med i olika forum.
Trevlig, hjälpsam, snabb återkoppling. Enda minuset är att han kunde vara lite mer påläst kring detaljerna. Samt säkerställa att annonsen är ständigt uppdaterad med de dokumenten som finns. Men sådant kommer säkert med erfarenheten. Kan varmt rekommendera Andreas!
Regelbunden återkoppling och uppföljning vilket uppskattas enormt mycket. Utan det intresset från Parmheds sida hade vi absolut inte stått här idag.
Tack så mycket, vilken kul reco att få! Vi hörs vidare under hösten. J
Rakt, enkelt, kunnig. Gjort ett bra jobb och hållit oss informerade o gett bra råd
Tack så mycket för rekommendationen! Mycket kul att få jobba ihop. Ha en fin höst. J
Påläst och kunnig om lägenheten, föreningen och området.
Tack för din reco Annika. Vi ses på tillträdet! J
Väldigt nöjd med Alex - kan varmt rekommendera honom om man går i tankarna att sälja.
Tack för recon och lycka till i nya fina boendet! J
Bra bemötande, utåtriktad och god uppföljning.
Överträffade mina förväntningar. Aldrig köpt bostad innan så jag tänkte att det kommer ta tid med proceduren. Från början till slut tog det inte mer än 3 dagar innan bostadsrätten var min, Andreas har svarat på alla frågor, varit väldigt tydlig och stöttat mig då allt detta är nytt för mig. Rekommenderar Andreas!
Superbra och smidig affär, kunnig mäklare som fick min bostad såld innan den kom ut på Hemnet till det priset jag ville!
Min erfarenhet av Max var att han var driven och visste sin sak. Fastnade nästan direkt för att ha han som min mäklare, genuint trevlig och peppande, bra energi. Min försäljning gick snabbt och smidigt. Kommer rekommendera Max till dom jag stöter på som är på jakt efter en bra mäklare.
Trevlig, lyhörd och löste en snabb & smidig affär!
Jag upplever en proffsig het av Alexander Parmhed, genom hela husförsäljninge !
Tack för recon Peter. Har varit väldigt kul att få hjälpa till med förmedlingen av ert fina hus. Lycka till i nya fina boendet! J
Trevligt bemötande, bra info samt kontakten har varit snabb och bra. Tillmötesgående. Förväntningar uppfylldes av Alexander Parmhed enligt oss. Proffsigt och bra genomgång av protokoll mm vid mötet med köparna.
Tack för recon! Stort lycka till i nya boendet, och tack för ett trevligt samarbete. J
Trevligt bemötande. Tog hänsyn till våra önskemål på ett mycket bra sätt och kom med bra förslag. Hörde av sig så fort det fanns något att rapportera. Ringde runt och tog reda på uppgifter som behövde svar från utomstående i samband med försäljningen. Mycket aktiv i samband med försäljningen. Vi är nöjda med mäklaren och han uppfyllde våra förväntningar till fullo.
Riktigt bra bemötande och jag har uppskattat den snabba och tydliga kommunikationen.
Snabbt och smidigt affär , tack
Tack! Kul att ni är nöjda med denna försäljning och nu håller vi tummarna att även den nästa blir lika bra. :-) Bara att höra av dig när du är redo att ta nästa steg med det. Vi hörs! Med vänliga hälsningar Ann
Jag tycker att jag har blivit väl bemött . Max Nilsson är mycket kunnig och kunde förklara allt på ett lättfattligt sätt. Jag kommer att rekommendera honom till vänner och bekanta. MVH Lennart Jansson Frejgatan 3 69334 Degerfors
Bra bemötande. Trevlig och seriös.
Max är en toppenmäklare som gjorde husköpet bra och smidigt! Rekommenderas
Jättetrevlig och kunnig, kände mig trygg som köpare.
Trevlig, god kommunikation i alla steg och tar till och med tid ur sin semester för att svara på frågor.
Max är oerhört trevlig, proffesionell, lyssnar alltid på vad jag som kund har för åsikter o tankar så att Max kan vägleda åt rätt håll. Hjälpsam genom hela processen.
Trevlig och lyhörd för våra önskemål! Löste en snabb och smidig affär.
Mycket trevlig mäklare som vet vad han pratar om.
Andreas är en professionell mäklare och jag är nöjd med honom. Han är positiv och hjälpsam. Rekommenderar!
Andreas är en glad, positiv och professionell kille som vet vad han gör. Han är väldigt hjälpsam och levde upp till våra förväntningar. Vi är nöjda med honom. Vi rekommenderar honom starkt!
Fick väldigt bra förtroende för Ann, lugn förstående då jag gått igenom en jobbig period.
Hej Sanna! Kul att höra att du är nöjd med mitt arbete. Tycker att vi jobbade på bra tillsammans och det känns som att vi fick tag på en bra och förstående köpare också. Nu håller jag tummarna att allt bara blir bättre för dig och att ditt nya boende blir bra. Ha det så bra och glöm ej bort att deklarera försäljningen och jag finns om du vill ha min hjälp. Med vänliga hälsningar Ann
Trevlig, avslappnad, kunnig/påläst och neutral! Allt som man önskar som köpare, smidigt genomfört. Bara positivt!
Tack Christian, så kul att få hjälpa er i denna process. Enda ledsamma är att jag kommer att sakna er på alla mina visningar ;-) Hoppas nu att detta blir jättebra för er allihop och att det kommer att frigöra tid för att vara i stugan mer. Hälsa frugan :-) Med vänliga hälsningar Ann
Ett tryggt bemötande, service inriktad samt varit behjälplig även utanför ordinarie kontorstider. Rekommenderar Max starkt.
Stort engagemang i mitt husköp ! Inte alla mäklare jobbar som Andreas. Bra pedagogik så jag hade koll på allt vad som ska hända i processen. Andreas fick mig att känna trygghet med köpet.
Smidigt samarbete. Tydligt att mäklaren kan sitt område.
Andreas kändes engagerad från början till slut. Saklig och påläst. Svarade snabbt på frågor, både via mail och telefon, och återkopplade alltid om han inte kunde svara. Flexibel gällande möten och visningar. Mycket nöjda.
Max är väldigt proffsig som mäklare och gör allt så enkelt för alla han samarbetar med. Helt fantastiskt på det han gör.
Super proffsig och hjälpsam .Passar som mäklare
Stort tack för din reco, och grattis till ett fantastiskt köp. Ha en fin sommar!
Mycket proffsigt handläggande, Från visning, budförmedling och kontraktsskrivning Jag hoppas inte jag behöver, Men om.. Då skulle jag definitivt vända mig till Ann Skoglund igen Tack Ann för all hjälp!!
Tack för de fina orden! Hoppas nu att du kommer att trivas i ditt nya boende och skönt att det ordnande sig med p-platsen. Ha det nu så bra! Med vänliga hälsningar Ann
Jag tyckte att hon var bra på jobbet. Det var lätt att förstå vad hon pratade om.
Tack för din rekommendation! Nu tar vi den sista slutspurten och gör klart det sista med deklarationen sen. Krya på dig så ses vi snart! Med vänliga hälsningar Ann
Proffesionellt bemötande och informativ på ett begripligt sätt då det inte är helt lätt som 91-årig köpare att förstå hela processen. Ingela Boman dotter till Inglis Jensen
Tack Ingela och Inglis! Det har varit en trevlig process tillsammans med er från början till slut. Hoppas nu att allt blir bra med det nya boendet. Med vänliga hälsningar Ann
Mycket bra och tillmötesgående, allt har flytit på och snabba puckar som vi gillar
Mycket trevlig. Proffsig, säljare ut i fingerspetsarna men inte pushande på ett dåligt sätt. Mån om att kåda parter skall bara riktigt nöjda.
Mycket professionell och väldigt påläst om föreningen och dess ekonomi
Tack återigen Eva och Ingemar! Det var ett nöje att samarbete med er! Åker jag till Spanien i framtiden så dyker jag förbi er och tar en pilsner ;)
Mkt bra mäklare med goda kunskaper om bostaden, samt området. Trevlig prick.
Tack så mycket för Recon Tobias! Kul att ni tyckte mitt arbete var bra :) Lycka till i stugan!
Max hade ett trevligt bemötande vänlig och trevlig förväntningarna var bra Vi fick den hjälp vi vill a ha och han återkopplade på ett bra vis och var enkel att ha med att göra.
*Har alltid blivit trevligt bemött av Max, han är väldigt engagerad och varit närvarande. Han har varit tydlig hur vi ska gå till väga med allt och besvarar på våra frågor om vi undrat om något. *Våran förväntan har väl varit att det skulle gå så smidigt som möjligt och att få den hjälpen vi behövde, vilket Max har uppfyllt. *Sammanfattningsvis så är vi otroligt nöjda med Max, väldigt lättsam och duktig på det han gör, med glimten i ögat, vilket vi gillar! Jag är glad att vi fick Max som mäklare!
Trevligt bemötande. Känns tryggt att ha honom som mäklare
Han är väldigt hjälpsam . Vi hade önskade hjälp med lönelöften och han hjälp till att vi fick det snabbt. Det gick så snabbt och smidigt.
Tack Alaa för din Reco! Vad kul att ni uppskatta min hjälp. Det kommer bli så bra i huset som ni köpte!! Lycka till med allt!
Andreas har bemött oss på ett väldigt trevligt och proffesionellt vis. Detta var första gången vi genomförde en försäljning samt köp av bostad via mäklare och vi tycker att Andreas väl levt upp till dem förhoppningar vi hade. Sammanfattningsvis upplever vi Andreas som en ung hungrig mäklare som brinner för det han gör. Han gjorde ett gediget jobb som lyckades sälja vår bostad i raketfart! Vi är väldigt nöjda med Andreas!
Wow Mikael! Tack för dina fina ord, blir helt varm i själen av att läsa Recon. Har bara gott att säga om er också! Vi hörs vid tillträdet :)