Mycket trevlig och hjälpsam i vår speciella situation.
Ann Skoglund
Ann Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Ann Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Ann Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 360 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann Skoglund har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
360 omdömen om Ann Skoglund
För mig är Ann inte bara en erfaren fastighetsmäklare, utan också en god vän som vägleder mig. Jag tackar henne och alla andra som jobbar hos Fastighetsbyrån.
Omtänksam trevlig och hjälpsam 🤗
Tack för din rekommendation! Tror och hoppas att detta kommer bli jättebra för er och kul att ni kommer tillbaks till Degerfors. Vi syns på tillträdet. Ha det så bra tills dess! Med vänliga hälsningar Ann
Bara bra, svarar när vi undrar något och ett bra stöd genom processen
Tack Robin! Det känns skönt att veta att ni känner er lugna och trygga med ert köp. Det är en stor affär i livet och den skall kännas bra. Nu hoppas vi att allt går enligt vår plan och att du och din härliga familj får fira julen i ert nya boende. Syns på tillträdet! Med vänliga hälsningar Ann
Alltid ett lika trevligt och professionellt bemötande. Tydlig och snabb kontinuerlig återkoppling. Mycket nöjd kund!
Tack David för den fina rekommendationen! Är roligt att få hjälpa dig och din härliga fru och så roligt att ni har hittat ett nytt boende som passar er familj bra. Jag tror även att vi har hittat en bra köpare till er fastighet och hoppas att han kommer trivas lika bra som er familj har gjort. Ha en skön höst och så hörs vi av när du är redo för att göra lite skatteberäkning. Med vänliga hälsningar Ann
Mycket proffsig, förtroendeingivande
Tack för de orden! Har varit en trivsam affär och nu hoppas jag att du och frugan samt lilla vovven kommer att komma till rätta under nästa år. Ha det så bra tills vi ses igen! Med vänliga hälsningar Ann
Det tog lite tid men det berodde ej på mäklaren utan på skadan som skedde på lägenheten men Ann gav aldrig upp utan kämpade på och har gjort ett suveränt bra jobb. Hel nöjd!
Tack Sven! Som sagt det tog lite tid men vi kämpade på. Hoppas nu att du kommer trivas i din nya bostad och att livet blir lite lättare för dig. Med vänliga hälsningar Ann
Tryggt o avslappnat bemötande då vi sedan tidigare är lite bekanta. Har haft en tidigare affär med Ann, då sonen köpte sin lägenhet via henne och då fick en positiv upplevelse vilket ledde till att jag vid detta tillfälle tog direkt kontakt med henne. Dock hände det inte så mkt till en början, men det kanske snarare berodde på att det generellt var segt på marknaden, än på Ann som mäklare.
Tack Sonia! Ja, det var allt lite trögt till att börja med men sen blev det bra fart och jag tror vi har hittat en bra köpare till din lägenhet och bra att hon kunde ta över den ganska snabbt. Jag hoppas nu att du kryar på dig och att allt kommer bli jättebra med ditt nya boende. Var rädd om dig! Med vänliga hälsningar Ann
En mycket trygg och stabil bostadsaffär rakt igenom. Mycket bra återkoppling under hela processen och tillgänglig näst intill hela tiden. Kan varmt rekommendera Ann till framtida säljare.
Tack Marie! Det blev en ganska annorlunda affär men både lärorik och rolig. Kul att träffa din sambo och även få chansen att se ditt nya boende. Din köpare är så tacksam för att allt kunde gå så fort och att vi löste alltihop på ett snabbt och bra sätt. Nu har vi bara lite deklaration kvar och du återkommer när du känner dig redo för det. Ha nu en fin höst! Med vänliga hälsningar Ann
Bra service och ett mycket gott bemötande. Snabb o smärtfri affär. Mycket nöjda med Ann
Tack Jörgen! Har varit en snabb och trivsam affär och nu ser jag fram emot att få komma tbx om ett tag för att se vad ni har åstadkommit med er nya bostad. Känns som att det riktigt kliar i fingrarna på er för att få komma igång. Ha nu en fin sommar och så syns vi snart igen och hälsa Anette. Med vänliga hälsningar Ann