Ann Skoglund
Ann Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Ann Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Ann Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann Skoglund har haft 59 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 224 Läs vad Ann Skoglund
köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Ann har överträffat alla våra förväntningar! Förutom ett trevligt och proffesionellt bemötande så ordnade hon med köpet supersnabbt trots att säljaren bor utomlands. Kan varmt rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Jag är super nöjd över mäklaren, hon va ärlig o väldigt tydlig. Super trevlig
sålde sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Ann ä proffsig o är en ödmjuk mäklare
köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Har varit väldigt hjälpsam med allting gällande fastigheten och förklarade saker man inte kunde själv väldigt bra och tydligt när vi skrev på papper och är alltid glad och trevlig!
sålde sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Jag blev bra bemött av Ann Skoglund hon är kunnig på fastigheter. Förväntning om det skulle finnas något intresse för fastigheten. Hon annonserade ut fastigheten på Swedbank på gång, hon fick flera personer intresserade som budgivare. Sammanfattning, jag är nöjd med försäljningen. Arne Söderberg.👍
köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Ann har varit påläst och kunnat svara på de frågor vi haft. Lätt att få tag på och har kunnat ge snabba svar. En väldigt smidig affär som vi är mycket nöjda med!
köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Bra bemött och bra tillgänglig vid frågor.
köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Ann har alltid varit vänlig, tydlig och professionell! Rekommenderar henne skarpt.
Väldigt trevligt bemötande.Tog ansvar för hela försäljningen på ett mycket bra sätt. oerhört hjälpsam då vårat objekt såldees på distans
sålde sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Trevlig och kunnig mäklare.
Bra kontakt.