Ann Skoglund

Ann Skoglund

Ann Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Ann Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Ann Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann Skoglund har haft 62 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

260 omdömen om Ann Skoglund

Sedan starten hos Reco 2014
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
    • Karlberg
    2023-03-31 Verifierad kund
    Väldigt trevligt och tydligt bemötande. Har inget negativt att säga. Som förstagångsköpare kändes det som hon förklarade allting så man förstod och kände sig säker.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
    • Centralt
    2023-03-22 Verifierad kund
    Kunnig, lugn och hjälpsam vet vad hon pratar om
    • Ekeby
    2023-03-15 Verifierad kund
    Efter tidigare kontakter i annat sammanhang visste jag direkt vem som skulle ha uppdraget att sälja min älskade lägenhet. Ann har alltid varit professionell men personlig och sett till att både säljare och köpare fått ut det bästa av försäljningen.
    Vi har haft en något längre resa än vi kanske trodde pga det ekonomiska läget men jag har hela tiden haft ett bra stöd från min mäklare. Jag har alltid känt att jag snabbt får svar på mina frågor vilket ju är viktigt när man ska göra en så stor affär!
    • Agen
    2023-03-07 Verifierad kund
    Bra och saklig......................
    2023-03-05 Verifierad kund
    Ann är lugn och trygg, skickar man henne ett mess så svarar hon alltid så fort hon har tid då det kan vara svårt ibland att få tag i henne på telefon då hon har andra uppdrag.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Jag har haft Ann till hjälp vid tidigare köp och tycker vi fått en fin kontakt. Det jag har uppskattat mest med Ann är att hon varit tillgänglig utan för sin ordinarie arbets tid. Det är inget jag har upplevt från dom tidigare mäklarna som jag haft till hjälp vid köp/sälj. Hon har varit väldigt fin i sitt bemötande mot mig. Så jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare...
    • Centralt
    2023-02-27 Verifierad kund
    Jag blev vänligt bemött av mäklaren och fick snabbt komma och titta på objektet.
    Mäklaren levde upp till mina förväntningar och jag blev nöjd.
    Samarbetet fungerade bra och affären gick smidigt.
    2023-02-26 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, alltid tillgänglig på mobilen, ger bra tips, pålitlig, är mycket nöjd.
    • Agen
    2023-02-18 Verifierad kund
    Väldigt snäll och trevligt mäklare.
    • Sandviken/Flottnäset
    2023-02-06 Verifierad kund
    Ann är mycket trevlig och kunnig i sin utövning av Mäklare.Bra att hålla tillbaka en oroligt och för villig att säljare. Hon har is i magen som smittar av sig.