Max Nilsson
Max Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Max Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Max Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Max Nilsson har haft 8 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2022-02 - 2022-04
Läs vad 16 Läs vad Max Nilsson
sålde sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Proffsigt och seriöst bemötande samt bra uppdatering på hur läget ser ut med försäljningen
köpte sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Hyggelig, tolmodig og bra servic
Bra smmerarbeid -
köpte sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Mäklaren har gjort ett gott intryck, varit lyhörd och rak i sin kommunikation.
Tack så mycket för hjälpen! -
köpte sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Jag tycker allting har varit bra med Max.
Vi blev bemötta på ett väldigt bra sätt.
Max levde verkligen upp till våra förväntningar om inte nästan lite mer ändå! Svarade alltid i telefonen om man behövde få kontakt med honom! Rekommenderas verkligen! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Max är en mäklare med trevligt bemötande och visar med tydlighet sin professionella sida i yrket. Hans ambitioner och drivkrafter gjorde oss som säljare trygga med hans hjälp och vi blev otroligt nöjda med försäljningen av vår bostad!
sålde sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Drivande, kunnig, trevlig. Det blev en smidig affär.
köpte sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Trevligt och ett proffsigt bemötande alltifrån kontakt, visning och kontraktsskrivning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Kunnig och självsäker mäklare, precis vad man vill ha vid en försäljning! Rekommenderar Max starkt! 10/10
köpte sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Max är absolut den bästa mäklaren jag har träffat. Smidig och erfaren.
köpte sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Jag blev väldigt bra bemött av min mäklare. Mäklaren är väldigt serviceinriktad och hjälpsam mot sina kunder. Jag hade inga direkta förväntningar men fick en väldigt bra upplevelse vid mitt bostadsköp.