Jag rekommenderar varmt Max som mäklare. Han har ordnat med både en snabb visning och en snabb och smidig affär med tydlighet och noggrannhet trots den knappa och akuta tiden jag utsatte honom för. All kärlek till Max och Fastighetsbyrån. Mvh Dalibor Alisanovic
Max Nilsson
Max Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Max Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Max Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.8. Max Nilsson har haft 53 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
279 omdömen om Max Nilsson
Jag är mycket nöjd med Max som mäklare. Han var professionell, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde att hela bostadsaffären kändes trygg och smidig. Kan varmt rekommenderas.
Bara bra rekommendationer ☺️☺️.
Jag tycker att han har varit jätte bra och hjälpsam
Allt gick snabbt och smidigt, enkelt att få tag på.
Kanonbra mäklare. Gjorde ett bra jobb med att få min bostad såld.
Max är en kunnig, öppen, naturlig och inkännande mäklare som kan lyssna in men även bemöta orealistiska förväntningar på ett trevligt sätt. Vi kan varmt rekommendera honom till andra. Agneta o Martin
Vi blev bra bemött både innan visning och efter kontraktskrivningen. Vi kände oss trygga med hjälpen vi fick av Max som är professionell och engagerad!
Otroligt bra bemötande, trevlig lätt att prata med, alltid vänlig, bra visat, gick Otroligt bra vid köp å skriva kontrakt, inga problem, kan starkt rekommendera max som mäklare.
Max Nilsson representerar säljaren, inte köparen.