Han är jättebra och bra förklaring.
Andreas Jansson
Andreas Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Andreas Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Andreas Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 105 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Jansson har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
105 omdömen om Andreas Jansson
Andreas är en bra och seriös mäklare. Anledningen till att vi valde honom var för att vi vet att han gör ett bra jobb då han hjälpt oss tidigare med en bostadsförsäljning.
Engagerad, tillmötesgående o proffsig.
Andreas var mycket inkännande, varm och förstående. Vi upplevde att han läste av både vår (köparnas) situation och säljarens på ett respektfullt sätt.
Mycket trevlig person. Han är kunnig. Omtänksam och mycket vänlig. Han är pålitlig och snabb med information. Alltid glad.
På ett trevligt sätt. Han uppfyllde våra förväntningar. Han är trevlig och myckrt bra.
Andreas är lättsam och är lätt att få kontakt med, han svarar snabbt på sms/mail och har förklarat sånt jag inte hade koll på själv. Mina förväntningar var att han skulle sälja mitt hus och det har han gjort, snabbt och smidigt.
Mycket bra! Snabb återkoppling och bra tillgänglighet.
Svarade snabbt på sms och samtal. Kändes seriös vid kontraktskrivning.
Andreas har gjort allt till belåtenhet, inget att anmärka på. Vet inte vad som skulle varit bättre. Lycka till i fortsättningen som mäklare. MVH Tage