Ann Skoglund

Ann Skoglund

Ann Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Ann Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Ann Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 362 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann Skoglund har haft 42 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

362 omdömen om Ann Skoglund

Sedan starten hos Reco 2014
Jan E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Man förväntar sig ett proffesionellt bemötande och en god kommunikation och det tycker vi uppfylldes.

Carina G
Bråten

Ann är saklig, tydlig och trygg både vid visningar och kontraktsskrivning. Hon har bemött oss (och våra barn!) på ett mycket fint och empatiskt sätt.

Sandra S
Kanada

Mycket trevlig och hjälpsam i vår speciella situation.

Svar från Ann Skoglund

Tack Sandra! Har varit en rolig och lite annorlunda affär men jag tycker nog att vi har löst det mesta riktigt bra. Du har underbara syskon som varit suveräna att ha att göra med och nu hoppas jag att erat nya boende kommer bli bra när ni nu kommer till Degerfors. Ni är varmt välkomna! Ha det så bra! Med vänliga hälsningar Ann

Aynur D
Skranta

För mig är Ann inte bara en erfaren fastighetsmäklare, utan också en god vän som vägleder mig. Jag tackar henne och alla andra som jobbar hos Fastighetsbyrån.

Svar från Ann Skoglund

TACK Aynur! Har varit en trivsam försäljning med dig med och jag är så glad att vi har varit till stor hjälp och stöd för dig i detta. Önskar dig välkommen till Karlskoga och hoppas att ni kommer att trivas och att du får en fin och fräsch källare. Ha det så bra! Med vänliga hälsningar Ann

Jan-Åke G
Bruket

Omtänksam trevlig och hjälpsam 🤗

Svar från Ann Skoglund

Tack för din rekommendation! Tror och hoppas att detta kommer bli jättebra för er och kul att ni kommer tillbaks till Degerfors. Vi syns på tillträdet. Ha det så bra tills dess! Med vänliga hälsningar Ann

Robin G
Stora Valla

Bara bra, svarar när vi undrar något och ett bra stöd genom processen

Svar från Ann Skoglund

Tack Robin! Det känns skönt att veta att ni känner er lugna och trygga med ert köp. Det är en stor affär i livet och den skall kännas bra. Nu hoppas vi att allt går enligt vår plan och att du och din härliga familj får fira julen i ert nya boende. Syns på tillträdet! Med vänliga hälsningar Ann

David L
Sålde sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Fisksjön

Alltid ett lika trevligt och professionellt bemötande. Tydlig och snabb kontinuerlig återkoppling. Mycket nöjd kund!

Svar från Ann Skoglund

Tack David för den fina rekommendationen! Är roligt att få hjälpa dig och din härliga fru och så roligt att ni har hittat ett nytt boende som passar er familj bra. Jag tror även att vi har hittat en bra köpare till er fastighet och hoppas att han kommer trivas lika bra som er familj har gjort. Ha en skön höst och så hörs vi av när du är redo för att göra lite skatteberäkning. Med vänliga hälsningar Ann

Tommy V
Centralt

Mycket proffsig, förtroendeingivande

Svar från Ann Skoglund

Tack för de orden! Har varit en trivsam affär och nu hoppas jag att du och frugan samt lilla vovven kommer att komma till rätta under nästa år. Ha det så bra tills vi ses igen! Med vänliga hälsningar Ann

Sven M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Nedre Aggerud

Det tog lite tid men det berodde ej på mäklaren utan på skadan som skedde på lägenheten men Ann gav aldrig upp utan kämpade på och har gjort ett suveränt bra jobb. Hel nöjd!

Svar från Ann Skoglund

Tack Sven! Som sagt det tog lite tid men vi kämpade på. Hoppas nu att du kommer trivas i din nya bostad och att livet blir lite lättare för dig. Med vänliga hälsningar Ann

Sonia T
Bohult

Tryggt o avslappnat bemötande då vi sedan tidigare är lite bekanta. Har haft en tidigare affär med Ann, då sonen köpte sin lägenhet via henne och då fick en positiv upplevelse vilket ledde till att jag vid detta tillfälle tog direkt kontakt med henne. Dock hände det inte så mkt till en början, men det kanske snarare berodde på att det generellt var segt på marknaden, än på Ann som mäklare.

Svar från Ann Skoglund

Tack Sonia! Ja, det var allt lite trögt till att börja med men sen blev det bra fart och jag tror vi har hittat en bra köpare till din lägenhet och bra att hon kunde ta över den ganska snabbt. Jag hoppas nu att du kryar på dig och att allt kommer bli jättebra med ditt nya boende. Var rädd om dig! Med vänliga hälsningar Ann