Max Nilsson

Max Nilsson

Max Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Max Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Max Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.8. Max Nilsson har haft 51 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

Bäst i Karlskoga.

Saga Isabelle P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Rävåsen

Professionell och engagerad genom hela processen.

Jonathan Ö
Rävåsen

Kanon bra service. Bra bemötande och engagemang

Ann S
Bråten

Max guidade oss med säker hand genom hela försäljningsprocessen. Han fanns alltid till hands och svarade på våra frågor.

Stort Tack Ann för den fina recon! /M

Rebas C
Centralt

Jag är otroligt nöjd med min mäklare (Max Nilsson) från första till sista mötet. Han är lugn, trygg och väldigt lyhörd, vilket gjorde att jag kände mig bekväm genom hela processen. Det som verkligen utmärker honom är hans breda kontaktnät. Han har kunder överallt och en imponerande förståelse för vad olika köpare söker i en lägenhet. Det märks att han har stor erfarenhet och verkligen brinner för sitt arbete. Allt fungerade smidigt från start till mål, och jag kände mig väl omhändertagen hela vägen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en engagerad och professionell mäklare!

Svar från Max Nilsson

Stort, stort tack Rebas för den fina recon, Varit roligt att hjälpa er genom hela försäljningen! /M

Sebastian H
Bråten

Max är trevlig och tillmötesgående. Han upplevs professionell i sitt agerande. Han var flexibel under hela försäljningen

Svar från Max Nilsson

Stort tack för den fina recon Sebastian och ett roligt samarbete! /M

Melinda G
Köpte sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Bråten

Otroligt trevlig och professionell mäklare, man kände sig trygg hela vägen med Max!

Tack Melinda, varit roligt att hjälpa er köpa hus i Karlskoga! :-) /M

Linnea Märta Lisa G
Köpte sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Granbergsdal

Mycket bra och trevlig kille med god kunskap inom yrket 😊

Stort tack och Grattis till ert nya hus! :-) /M

Niklas H
Nedre Aggerud

Max Nilsson har varit väldigt trevlig och tillmötesgående under hela uppdraget. jag har känt oss trygga och fått bra hjälp hela vägen. Jag hade förväntningar på tydlig kommunikation och engagemang, och det levde han upp till. Han har varit lätt att nå och hållit mig uppdaterade. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjda med Max Nilsson och hur han skötte försäljningen av min fastighet.

Stort tack för den fina recon Niklas!! / M