Jätte trevlig o bra samt väldigt flexibel, inga konstigheter med både bra och snabba svar
Micaela Johansson
Micaela Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Micaela Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Micaela Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Micaela Johansson har haft 32 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
50 omdömen om Micaela Johansson
Allt gick så smidigt, hade inte kunnat gått bättre. Håller en alltid uppdaterad i hela processen, man får snabba svar och otroligt trevligt bemötande.
Hadde henne bara vid skrivning resten skötte säljaren
Lugn, tydlig, trygg, superbra på sitt jobb!
Hade privat vissning så hon va bara med på kontraktskrivning
Underbar utstrålning, alltid glad och vänligt bemötande , svårt hus att sälja men hon kämpade på månad efter månad,
Tack för din fina reco! Skönt att vi äntligen kom i mål så att du kan ta dig vidare till det andra huset. Vi ses på tillträdet! :)
Lätt att få kontakt med. Effektivt och pedagogisk. Trygg och kunnig.
Tusen tack Barbro, det har varit väldigt lätt att arbeta med er båda. Kul att höra att ni är nöjda. Nu hoppas jag att ni hittar er andra bostad i Nora. Fram tills dess får ni njuta i stugan :)
Bra och professionellt bemötande.
Tack för din reco! Skönt att ni hittade rätt tillslut. :)
Bra och proffsigt bemötande och väldigt hjälpsam. Försäljningen gick smidigt och snabbt. Rekomenderar Michaela.
Tack så mycket! Var kul att få vara med i eran resa. Nu hoppas vi att även lägenheten i Kristinehamn blir såld så att ni kan helt fokusera på er nya bostad. :)
Jättebra och trevlig, kändes tryggt, har inga klagomål
Tack Malte för din reco. Hoppas du kommer trivas bra! :)