Vi är nöjda och rekommenderar andra samma mäklare
Jessica Gustafsson
Jessica Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Jessica Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2013-12. Jessica Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Gustafsson har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
75 omdömen om Jessica Gustafsson
Snabb på att återkoppla, som att svara på samtal och sms. Noggrann och kunnig. Fint bemötande mot både sina säljare och mig. Stressade mig aldrig att ta beslut.
Jessica är en fantastisk mäklare. Hon kan sina grejen. Hon ger all nödvändig information och hjälp i tid.
trevlig, kunnig, tillmötesgående, informativ försöker på alla vis att lyckas med mitt önskemål
Det har varit en väldigt smidig och snabb process tack vare Jessica. Hon har haft bra kommunikation, varit hjälpsam och alltid tagit sig tid att svara på frågor. Väldigt trevlig och kunnig, jag kände mig trygg genom hela köpet! Rekommenderar varmt!
Mycket trevlig och kunnig mäklare.
Kunnig, trevlig och tillmötesgående mäklare. Jag kunde inte ha fått en bättre. Jag rekommenderar Jessica starkt.
Serviceinriktad, trevlig och tydlig i kommunikation
Vänlig, trevlig och tillmötesgående gjorde att husaffären gick snabbt och smidigt
Bästa mäklaren vi haft i hästlängder