Trevlig och service inriktad. Snabb återkoppling och uppföljning under försäljningsprcess.... Kan starkt rekommendera Louise Ekerot!
Louise Ekerot
Louise Ekerot är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Louise Ekerot har varit registrerad mäklare sedan 2012-09. Louise Ekerot har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 280 omdömen med ett betyg på 4.9. Louise Ekerot har haft 33 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
280 omdömen om Louise Ekerot
Louise har från visning till påskrift av kontrakt varit ett professionellt och kunnigt stöd. Hon har dessutom ett personligt, vänligt och serviceinriktat bemötande med kunden i fokus. En riktigt bra mäklare som jag varmt rekommenderar.
En mycket smidig och okomplicerad affär. Kan verkligen rekommendera Louise till andra som vill sälja sin bostad.
Hon är väldigt kunnig i sitt yrke, trevligt bemötande. Skulle andvända mig av henne igen vid eventuell lägenhets affär.
En väldigt bra känsla genom hela affären. Tydligt och all information jag önskade. Kan verkligen rekommendera Louise
Väldigt bra kontakt och vänligt bemötande från Louise. Kunnig om många olika saker i fastighetsbranschen. Bra handläggning, vägledning, råd och service, hjälp med svar på frågor kring diverse, information o uppföljning mm . P.s Bra omdöme även till hela Knivstakontoret och till min förra mäklare Jonas Lindahl /Henrik
Louise har verkligen har stenkoll på området. Hennes lokalkännedom och professionalism märks direkt, och hon är alltid redo att svara på frågor och guida genom hela processen. Hon är dessutom oerhört kunnig, lyhörd och lätt att hålla kontakt med – snabb i sin kommunikation och tydlig i allt hon gör. Tack vare Louise kände vi oss trygga och välinformerade från första mötet till avslutad affär. Vi rekommenderar henne varmt till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.
Louise är trygg, vägledande och professionell. En pålitlig partner som med erfarenhet och engagemang leder dig genom hela bostadsresan.
Husförsäljningen var en enkel och trevlig process med tydlig information om vad som behöver göras och vad som är viktigt.
Professionell, supertrevlig och mån om både köpare och säljare.