Louise Ekerot
Louise Ekerot är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Louise Ekerot har varit registrerad mäklare sedan 2012-09. Louise Ekerot har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 217 omdömen med ett betyg på 4.9. Louise Ekerot har haft 31 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
217 omdömen om Louise Ekerot
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Mycket trevlig, positiv, hjälpsam, professonell och tillmötesgående under hela processen. Det blev en försäljning som överträffade alla förväntningar!!
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Otroligt proffsig, skicklig och enkel att samarbeta med!
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Louise har varit otroligt hjälpsam genom hela affären. Väldigt personligt men samtidigt professionellt bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Jag fick en fantastisk hjälp av Louise Ekerot på Fastighetsbyrån i Knivsta. Hon är kunnig och mycket hjälpsam och fanns till hands snabbt för alla frågor som uppstod. Jag kan rekommendera Louise varmt och återkommer om jag behöver hjälp i framtiden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Ett mycket mycket gott bemötande!
Inger stort förtroende,är otroligt kunnig, snabb och återkopplar kontinuerligt vilket gör att vi har känt oss så trygga hela vägen!
Tack så jättemycket!
Vi ger våra allra varmaste rekommendationer. -
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Louise är väldigt tydlig om exempelvis olika möjliga försäljningsupplägg och väldig flexibel. Hon återkopplar ofta om marknaden i allmänhet och bostaden i synnerhet.
Hon agerade snabbt vid beslut om försäljning och redan innan hade hon samlat på sig intressenter vilket gjorde att vi kände oss trygga.
Louise är en mäklare för vilken jag har det största förtroende. -
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Proffsigt bemötande med en stor kunskap och kontaktnät. Kan varmt rekommendera Louise!
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Trevlig, lätt att ha att göra med, tillgänglig, proffsig! Vi är mer än nöjda med Louise!
köpte sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Proffsigt och vänligt bemötande.
Höll oss väl uppdaterade och informerade under hela våran köpprocess. Skulle absolut rekommendera Louise vid både köp och försäljning av bostad! -
sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Vi är mer väldigt nöjda med Louise Ekerot som mäklare vid försäljningen av vårt parhus.
Louise är proffs! Bästa mäklaren! Verkar verkligen mån om att både säljare o köpare ska känna sig nöjda. Bra information o hon återkopplar snabbt på sms el telefon. Hon inger lugn och förtroende, viktigt både vid försäljning o köp av bostad!
Allt superbra i hela processen, från värdering av vårt hus, tydlig bra genomgång av säljprocessen och regelbunden kontakt när vi letade efter nytt hus, till visning och försäljning.
Oktober/ November 2022 osäkra tider att göra bostadsaffär i o då tacksam ha en mäklare som Louise som är lugn, proffsig och har en fantastisk fingertoppskänsla o guidar rätt!
Vi kan varmt rekommendera Louise Ekerot som mäklare!