Jessica Schuman Levin

Fastighetsbyrån Knivsta
4.8
Affärer senaste året

Jessica Schuman Levin är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta

Jessica Schuman Levin har varit registrerad mäklare sedan 2013-12. Jessica Schuman Levin har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 210 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Schuman Levin har haft 43 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

210 omdömen om Jessica Schuman Levin

Sedan starten hos Reco 2016
Matheus J
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Schuman Levin en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Jessica var ett ovärderligt stöd genom hela försäljningsprocessen. Hon var alltid tillgänglig, engagerad och professionell, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Vi kunde inte ha varit mer nöjda med försäljningen. Jessica är varm, mycket erfaren och genuint mån om sina kunder. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne varmt till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.

Agnes E
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Schuman Levin en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Vi har varit så nöjda med Jessica, lyhörd, snabb på att svara och väldigt engagerad i hela processen! Kan varmt rekommendera.

Mats H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Schuman Levin en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jessica var genuint påläst, intresserad och proffesionell när våra planer sjösattes.. Mycket bra genomfört.

Sean N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Schuman Levin en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jessica var engagerad, hade ett bra bemötande och var tillgänglig under hela processen.

Isac M
Centralt

Väldigt bra att beskriva och underbar mäklare

Rebecca K
Centralt

Väldigt bra mäklare med stor kunskap och enkel att ha att göra med. Mycket nöjd!

Angelica S
Alsike

Trevlig, tillmötesgående och snabb återkoppling vid frågor. Kände mig trygg som förstagångsköpare!

Emil C
Alsike

Mycket nöjda då vi både köpte och sålde via Jessica. En mäklare som kan området!

Stina B
Centralt

Jessica är fokuserad på att möjliggöra en försäljning. Som är bra för både säljare och köpare, uppfattar jag. Är trevlig, social och tillgänglig. Kan den lokala marknaden väl, vilket är viktigt!

Mònica O
Centralt

She was very helpful and professional through the whole process. Made us feel comfortable and gave us very clear and thorough information as it was our first time buying a house. The communication was very good and was patient with all our questions and concerns.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Tomas O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Gustafsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Höganäs

Hon har en mycket god förmåga att kommunisera vilket gör att man känner sig uppdaterad och vet vad som gäller. Det fungerar utmärkt att ha diskussioner med henne och komma fram till lösningar som passade oss som säljare. Vi blev rekomenderad att nyttja hennes tjänster i samband med försäljning av vår lägenhet och det är ingenting som vi har ångrat, snarare tvärtom varför vi bara kan tipsa andra att nyttja hennes mäklartjänster.

Andreas S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Gustafsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Salabacke

Har bara positiv upplevelse av köpet och bemödandet av vårat köp. Vi fick komma på extra visning och budgivningen gick snabbt och skrivandet från färdigt bud gick mycket snabbt.

Fanny B
Luthagen

Mycket bra och trevlig mäklare. Bra visningar, snabb kommunikation och effektiv affär.

Klaus L
Kåbo

- kort svartid. - Jessica har handlat jättebra i alla olika steg i försäljningsprocessen. - kunde säljer min lägenhet även när marknaden var tungt tack Jessica's insats

Lars S
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Gustafsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala

Trevlig, korrekt, organiserad. Så här skrev jag till henne efteråt: God morgon! Tack för ditt tålamod, din uthållighet och din beslutsamhet att lösa allt för oss i går trots att det blev så struligt i går!!!