Mycket trevligt och proffesionellt bemötande i alla situationer. Hon överträffade alla våra förväntningar både under under vår långt utdragna tiden för att bestämma oss för försäljning och vid själva försäljningsarbetet.
Sofia Bergström
Sofia Bergström är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Sofia Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Sofia Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 378 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Bergström har haft 47 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
378 omdömen om Sofia Bergström
Det var en ren tillfällighet att vi träffade Sofia, men det var ett mycket givande möte. Sofia har tålmodigt och mycket tillmötesgående stöttat oss i vårt sökande efter ett nytt boende innan vi kunde ta beslut om bostadsbyte. Vi har hela tiden känt oss mycket trygga från den första till dagen för kontraktsskrivning. Vi rekommenderar henne som mäklare mycket starkt!
Vi har köpt två fastigheter från Sofia och det har varit en professionell och bra kontakt vid båda tillfällena. Sofia ger snabb återkoppling, är informativ och vänlig.
Jag är mycket nöjd med samarbetet. Under de senaste 12 åren har hon hjälpt mig och min familj med flera bostadsaffärer, och varje gång har hon levererat med samma höga professionalism, kunskap och engagemang. Hon skapar ett stort förtroende och gör hela processen trygg och smidig från början till slut. Kommunikation är alltid tydlig och snabb, och hon är dessutom väldigt tillgänglig när frågor uppstår. Tack vare hennes erfarenhet och målmedvetna arbete har försäljningarna gått snabbt och med mycket bra resultat. Jag kan...
Jag är så nöjd med hur Sofia fungerat som mäklare. Hon är tydlig med vad som förväntas och stegen i processen. Försäljningen gick snabbare än förväntat och jag var trygg i hur Sofia skötte försäljningen
Mycket väl bemött. Hon verkar väldigt kunnig. Jag var mycket nöjd med Sofia.
Tillgänglig, förstående och ett riktigt proffs- kändes mycket tryggt och bra. Tacksamma för hjälpen att köpa vårt drömhus.
Professionell! Har hjälpt mig att flera gånger!
Proffsig, tillmötesgående och hjälpsam. Så glad att just hon ordnade vår affär!
Professionell & lätt att ha och göra med. Månar om både köpare och säljare. Väldigt duktig mäklare!