Sofia Bergström
Sofia Bergström är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Sofia Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Sofia Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Bergström har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
256 omdömen om Sofia Bergström
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Sofia är en driven mäklare som inte ger upp när det är problem. Hon ser till att lösa dem och ta reda på fakta så att försäljningen blir trygg för alla parter.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Trevligt och professionellt bemötande. Kände mig trygg i bostadsafären.
Bra o trevligt bemötande på visningen.
Bra lösning på budgivningen -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Vi har haft Sofia som mäklare ett flertal gånger. Vi har alltid varit nöjda med henne.
Sofia är alltid väldigt kunnig och proffsig i sitt arbete.
Vi har stort förtroende för henne. -
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Bästa tänkbara mäklare. Gjorde oss som säljare väldigt trygga i processen. Var alltid lätt att nå, var rak och tydlig. Hon var också väldigt enkel att kommunicera och samarbeta med.
Väldigt trevlig och proffsig. Kunde svara på alla frågor och fick mig känna mig trygg för mitt första bostadsköp.
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Sofia gör ett bra jobb och det känns tryggt att lämna sin bostad i hennes händer.
Trevlig och professionelll mäklare med gedigen erfarenhet kring Knivsta kommun.
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Sofia har ett positivt, trevligt och professionellt arbetssätt. Vi har genom hela processen känt oss trygga med hur Sofia leder processen framåt. Hon kommer med förslag, idéer och är samtidigt lyhörd för våra behov. Sofia är trygg i sin roll vilken för oss var en viktig parameter då vi valde Fastighetsbyrån. Om vi framöver skulle få behov av mäklare är valet självklart!