Jag tycker att vi har blivit bra bemötta.
Sofia Bergström
Sofia Bergström är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Sofia Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Sofia Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Bergström har haft 45 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
366 omdömen om Sofia Bergström
Allt med bostadsaffären är ju inte helt klart än, men hittills har allt fungerat bra.
Jag vill varmt rekommendera min mäklare för det fantastiska arbete som gjordes i samband med min bostadsförsäljning. Från första kontakt till avslutad affär har allt skötts på ett mycket professionellt, tryggt och engagerat sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig och ärlig rådgivning och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen. Det märktes verkligen att det fanns både erfarenhet och ett genuint engagemang i varje steg, vilket skapade ett stort förtroende. Jag är mycket nöjd och kan varmt...
Sofia är en mycket tydlig mäklare. Vid visningen var hon inte påträngande, utan svarade på de frågor jag ställde när så behövdes. Hon kändes trygg och lugn vid kontraktskrivningen och kunde förklara otydligheter på ett bra sätt. Jag kan verkligen rekommendera Sofia.
Professionnel och kunnig. Strukturerad person som ger en trygg känsla i en sån viktig stund i livet
Bra och professionellt bemötande.
Noggrann och professionell, väldigt duktig mäklare!
Sofia är kunnig, pålitlig, trygg och hjälpsam. Trevligt bemötande och alla kontakter gick smidigt och bra.
Sofia har varit fantastisk hela vägen. Vi letade länge efter nytt boende och vi upplevde att hon och kollegorna verkligen hade oss i tankarna inför stundande objekt. Vi har uppskattat henne från början till kontraktskrivning. 10/10 helt klart!
Sofia was reactive and easily reachable when needed. She took the time to explain how everything worked step by step. I felt supported by Sofia through the whole process.