Henrik Arnesson

Henrik Arnesson

Henrik Arnesson är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta

Henrik Arnesson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Henrik Arnesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 456 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Arnesson har haft 71 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

456 omdömen om Henrik Arnesson

Sedan starten hos Reco 2014
Fredrik S
Alsike

Trevlig, tillmötesgående och professionell. Han gjorde hela köpprocessen enkel, från första kontakt, och visning, till köp. Vi rekommenderar honom varmt.

Emelie L
Alsike

Toppen 👍 bemötande tryggt och pålitlig

Gunnel V
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Trevlig och enkel att ha med att göra. Känns trygg i sina omdömen.

Viktor Axel J
Alsike

Professionell, tydlig och snabb respons. Gjorde affären smidig.

Hanna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Väldigt trevlig och pratglad mäklare men om tänker på eftersäljet som jag skulle säga är ännu viktigare än försäljningen så har vi inte haft en bra upplevelse alls. Rent utsagt en väldigt dålig upplevelse, vi blev lovade att få x-antal saker åtgärdade innan inflyttningen men när tillträdet skedde såg vi att inget hade blivit åtgärdat och det uppkom även andra problem vid tillträdet som vi önskade få åtgärdat då det inte var det vi skrev på. Henrik var väldigt trevlig och tillgänglig innan påskrift men efter så har han heeeelt...

Mia-Maria M
Centralt

Proffsigt bemötande , trevligt och väldigt kunnig inom området. Påläst och märker att han har koll på fastigheten och området överlag vilket uppskattas av oss som inte är från Knivsta. Bra mäklare!

Claudy S
Alsike

Trevlig och professionell person som kunde svara på våra funderingar.

Gunilla D
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Proffesionellt bemötande och tillför trygghet i en affär man inte gör så ofta.

Gustav S
Köpte en tomt med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Lyhörd, tillgänglig och professionell.

Gustav S
Köpte en tomt med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Lyhörd och tillgänglig. Professionell och trevlig.