Henrik Arnesson

Henrik Arnesson

Henrik Arnesson är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta

Henrik Arnesson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Henrik Arnesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 406 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Arnesson har haft 51 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

406 omdömen om Henrik Arnesson

Sedan starten hos Reco 2014
Annelie P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Trevlig, proffsig och ärlig. Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick från Henrik.

Isac B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Henrik är trevlig, hjälpsam och kunnig. Rekommenderar starkt.

Winniefridah N

This wasn’t the first time dealing with Henrik and both times he gave us detailed information about the two houses we were interested in. He kept communications open throughout the process. He was kind, respectful and friendly towards us. I’m glad and grateful that he’s the one we dealt with in this stressful situation of buying a house which isn’t a walk in the park especially for first time buyers.

Anders J I
Centralt

Trevlig, kul att snacka med. Svarade på frågor snabbt.

Johan B
Centralt

Inlyssnande och förstående, kreativ och löser uppdraget på optimalt vis!

Carola S
Köpte sitt hus med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Informativ och visade oss en stor vilja att hitta det hus vi sökte. Trevlig och lätt kontaktbar.

Lars L
Köpte sitt hus med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Henrik har alltid bemött oss trevligt och informativt. Han har arbetat under lång tid för att spana efter lämpligt hus åt oss två som flyttar från Västerbotten. Han har hört av sig regelbundet och "samlat på sig" objekt som vi kunnat avverka då vi kunnat ta en resa till Knivsta. Till slut hittade vi ett hus som passar oss perfekt och som inte hunnit ut till allmän visning, och på så sätt har vi genom förhandling förvärvat ett hus som passar oss perfekt, med nöjda såväl köpare som säljare

Robin W
Centralt

Henrik var mycket trevlig och proffsig vid

Andreas B
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Världsklass rakt igenom. Henriks seriösa & professionella mottagandet ger en tydlig bild om hur han bryr sig om sina kunder och vill dom det bästa 5 av 5 toast. Tack henrik

Pia F
Centralt

Trevlig tillmötesgående drivande hjälpsam bästa mäklaren