Roine Sörden . Tycker att Henrik har varit till mötes gående under försäljnings tiden. Ja kommer att rekomdera Henrik till mina nära o kära.
Henrik Arnesson
Henrik Arnesson är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Henrik Arnesson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Henrik Arnesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 479 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Arnesson har haft 60 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
479 omdömen om Henrik Arnesson
Vi är väldigt nöjda med Henrik genom hela processen. Han har varit professionell, hjälpsam och snabb med återkoppling, och har tagit sig tid att svara på alla våra frågor. Vi uppskattade särskilt att han hjälpte oss att få all viktig dokumentation på plats. Hela processen kändes trygg, tydlig och smidig. Vi kan varmt rekommendera Henrik!
Kunnig, snabb återkoppling, engagerad!
Supernöjd med Henrik! Professionell, engagerad och alltid snabb med återkoppling. Kände mig trygg genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera!
Grymt bemötande och fanns alltid tillgänglig vid frågor.
Mycket kunnig och professionell
Tillgänglig, trevlig och mycket kompetent.
Jag har svårt att komma på något som hade kunnat göras bättre. Väldigt bra upplevelse överlag. Snabb på att svara, verkar väldigt kunnig och pålitlig, trevlig att ha att göra med genom hela processen. Rekommenderar varmt!
Bra utförande av uppdraget, rekommenderar varmt!
En glad och hjälpsam person och mäklare