Henrik Arnesson

Henrik Arnesson

Henrik Arnesson är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta

Henrik Arnesson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Henrik Arnesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 437 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Arnesson har haft 67 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

437 omdömen om Henrik Arnesson

Sedan starten hos Reco 2014
Marie A
Centralt

För 17 år sen köpte vi den här lägenheten av henrik. Så jag tänkte om flyttar igen då får henrik ta hand om det. Han rak ärlig pratsam lätt ĥa göra med. Så de va inget konstigt det va rätt vall.

Anders T
Centralt

Henrik har hjälpt oss att både sälja vårt nuvarande hus och samtidigt hitta vårt nästa boende. Allt inom några månaders tid. Från första kontakten har han varit professionell, engagerad och tålmodig. Han har spelat upp spännande möjligheter utifrån en lyhördhet i dialogen med oss som spekulanter och säljare. Hög tillgänglighet och snabb återkoppling genom hela processen. Henrik har överträffat våra förväntningar på alla sätt. En oöverträffad förmåga att lösa situationer som uppstår längs vägen. Hela upplevelsen har varit...

Setareh S
Centralt

Bästa mäklaren vi anlitat. Gjort hela vår köp och säljprocess enkel och snabb. Kunnig och har en otrolig känsla för affärer och vad kunden söker. Rekommenderar Henrik varmt!

Maria G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Proffsig och snabb hantering av hela processen.

Evanthia M
Lagga

Artig, analytisk, intelligent och pålitlig. Vi fick verkligen ett väldigt fint bemötande. Han är den bästa vi någonsin träffat och vi föredrar han igen i framtiden!

Klippoteket K
Alsike

Det har är andra gången som Henrik Arnesson hjälper oss med sälja vår radhus! Han är världens bästa mäklare, smart trevlig duktig och alltid finns när du behöver hjälp! Bästa Bästa jag kommer att alltid vända mig till honom nästa gång också! Idris / Sara Alsike

Ruoyu W
Alsike

Quick and easy communication and transaction.

Ulla S

Professionell och trevlig. Kunnig om marknaden och historiken kring bostäderna i närområdet.

Mie M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Super kunnig! Han verkar verkligen intresserad av att hjälpa dig med att hitta bostaden för just dig. Sen är han väldigt ärlig och det uppskattas!

Niklas K
Centralt

Väldigt trevligt bemötande, snabba svar och rakt på sak. Enkel att jobba med.