Jonas Lindahl

Jonas Lindahl

Jonas Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta

Jonas Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jonas Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.7. Jonas Lindahl har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

90 omdömen om Jonas Lindahl

Sedan starten hos Reco 2018
Erik Ö

Trevlig, saklig och tillgänglig

Daniel B
Centralt

Jonas är en ärlig och trevlig mäklare som gör att man känner sig trygg igenom hela processen. Hade man frågor var han alltid tillgänglig och kunde svara utförligt och bra. Det märktes att han kunde området han är verksam i.

Ramma M
Centralt

Bra kommunikation, lätt att nå, skulle välja Jonas som mäklare igen ifall jag har det behovet….

Jan-erik A
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Jonas är en engagerad och professionell mäklare . Han är ett bra bollplank att diskutera olika lösningar med . Dessutom är han lätt att få kontakt med när man behöver ( har dåliga erfarenheter med tidigare mäklare jag har arbetat med) Jag är mycket nöjd med honom . .

Malin A
Alsike

Jonas har varit lyhörd, pragmatisk och dedikerad.

Rasmus R
Centralt

Jonas var aktiv och hade hela tiden en bra kommunikation angående vår lägenhetsförsäljning. Smidig att jobba med och tog in våra synpunkter och anpassade allt efter oss.

Linnéa R
Centralt

Vi brev proffesionellt mötta och fick en bra kontakt direkt. Han levde upp till de förväntningar vi hade. Snabb service och en snabb enkel försäljning där vi fick stöd och tipps på vägen.

Abdullah M
Alsike

En super trevlig person, han är bra på det som han gör. Att sälja/köpa bostad är man pirrig men han sprider lugnet och vänder på det hela. Envis att göra affären klart.

Ann-Charlotte W
Centralt

Väldigt trevligt och lättsamt bemötande. Kunnig och drivande i att göra allt för sin kund. Nåbar och tillgänglig för frågor. Kände mig trygg genom hela bostadsaffären.

Bengt T
Alsike

Trevligt bemötande. Lätt att samarbeta med. Kunnig, kan marknaden runt Knivsta bra.