Fastighetsbyrån Knivsta

Fastighetsbyrån Knivsta

• BadgeTenYears
1 407

Välkommen till Fastighetsbyrån i Knivsta! Vi är Knivstas mest anlitade mäklarbyrå och vi kan garantera dig en trygg och säker bostadsaffär samt ett professionellt och affärsmässigt bemötande, oavsett om du är köpare eller säljare. Eftersom vi genomför många bostadsaffärer här varje år håller vi oss också uppdaterade på allt...

1407 omdömen om Fastighetsbyrån Knivsta

Sedan starten hos Reco 2013

Lídia M
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Jessica är mycket professionell och allt gick bra med henne.

Sebastian S
Alsike

Duktig och flexibel, alltid villig och snabb att svara på frågor

Ylva L
Centralt

Bra bemötande. Informativ, kunnig.

Robert L
Köpte sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Mycket trevlig och kunnig, jag upplever att Louis är en person som tar sig tid och bryr sig om både köparen och säljaren vilket inger ett stort förtroende. Känns viktigt för mig som köpare.

Erik T
Centralt

Sofia har gjort ett enastående jobb och hjälpt oss med hur vi skulle presentera vårt hus på visning mm. Hon har letat reda på potentiella köpare och visat dem huset. Vi hoppades kunna få ut 6,5MKr men landade på 6,8MKr, detta för att Sofia fortsatte leta köpare trots att vi hade intressenter som kommit på 1 visning och var intresserade av att köpa huset. Vi är mer än nöjda med Sofias arbete, bra resultat och även ett väldigt bra stöd genom hela processen. Vi är supernöjda!

Teresa S
Centralt

Vi är så glada och nöjda med all hjälp, råd och stöd vi fått från Louise i samband med köpet av vår nya bostad. Louise är en fantastisk mäklare som både är rak och tydlig men samtidigt varm och inkännande.

Sandra N
Alsike

Proffsigt bemötande och inget krångel. Snabba återkopplingar.

Fredrik H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Trygg, driftig och kunnig som mäklare!

Nicklas K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jag är väldigt nöjd med Louise som min mäklare. Jag jobbar själv som mäklare så jag vet vad som är bra och mindre bra. Och i detta fallet kan jag inte vara mer än väldigt nöjd! På en tuff marknad med flertalet liknande lägenheter ute till salu till min, lyckades vi få min lägenhet såld snabbt till ett bra pris. I mitt tycke Knivstas bästa mäklare! Rekommenderas starkt :-)

Jonida S
Centralt

Jessica has been always amazing professional and helped us understand all questions or inquiries we have had during the process. Highly recommended and appreciated

Erik Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Trevlig, saklig och tillgänglig

Albin C
Alsike

Bra tillgänglighet, service och tillgänglig. Personlig service och Henrik inger stort förtroende.

Linn I
Köpte sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Jättebra, trevlig, seriös och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar!

Richard S
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Kompetent, kunnig och trevlig mäklare

Fredrik B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Väldigt stabil och duktig mäklare! Hon gjorde alla rätt!

Anita E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

En mycket professionell och trevlig mäklare som kan sin marknad.

Linus W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

En otroligt varm och tillmötesgående person, fick oss att känna oss trygga och välkomnade genom hela processen. Kan inte annat än rekommendera Cecilia med sin svårmatchade professionalism och ett engagemang utöver det vanliga.

Luciana B
Husby-Långhundra

Väldigt kompetent! Hon hjälpte oss och vi kunde köpa ett drömt hus!!

Fredrik A
Centralt

Bra o enkel att ha att göra med

Susanne J
Nor/Ledinge/Björksta

Jag tycker att det bara varit positivt

Philip L
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Cecilia hjälpte oss med vårt husköp i Alsike. Hon är väldigt varm och genuin med ett proffsigt bemötande. Hon guidade oss genom processen på ett öppet och okomplicerat sätt och jag kan verkligen rekommendera henne om du går i köptankar.

Karine B
Lagga

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Henrik Arnesson, som vi köpte vårt hus med för två år sedan och som precis har sålt det åt oss. Henrik är en väldigt trevlig person, tillgänglig och är det bästa proffset!

Lars-Erik Evert E
Vassunda

Glad trevlig och vet vad hon gör samt har ordning på alla papper

Gunilla N
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Ekerot en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Nu har vi sålt vårt andra hus med hjälp av Louise Ekerot (första gången var för 9 år sedan). För oss uppfyller Louise alla de önskemål man kan ha som säljare: mycket påläst och kunnig och erfaren, positiv men ändå realistisk, nåbar i alla lägen och full av goda råd samt ett stort stöd. Jag uppfattar det även som att köpare har samma uppfattning. Vi har varit på många visningar innan vi fastnade för det hus vi nu köpt och ingen annanstans har vi mött en mäklare som ens varit i närheten av Louise kompetens i alla lägen. Hon...

Svar från Louise Ekerot

Tack snälla ni för otroligt fina ord och tack för förtroendet att återigen få samarbeta med er! Jag önskar er en jättefin sommar och tror och hoppas att ni kommer att trivas som fiskar i vattnet (eller i alla fall i båten) i ert nya fina hus!

Bengt B
Husby-Långhundra

Jessica är mycket välkomnande och en trevlig personlighet. Kände på en gång att man kan lite på henne. Stor kunskap och ärlighet om det hon inte vet, uppskattas mycket. Insatt och personlig är en bra sammanfattning.

Daniel B
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jonas är en ärlig och trevlig mäklare som gör att man känner sig trygg igenom hela processen. Hade man frågor var han alltid tillgänglig och kunde svara utförligt och bra. Det märktes att han kunde området han är verksam i.

Christine H
Alsike

Super lättsam och genuin i sitt bemötande. Cecilia var en trygg och stabil punkt genom hela köpesprocessen. Väldigt lättillgänglig och flexibel, svarade på frågor, bemötte oro och behjälplig. Hon diskutterar för- och nackdelar och ger hennes egna ärliga bedömning kring bostaden vilket såklart är uppskattat och bidrar med säkerhet för både köpare och säljare. Dessutom är hon jättetrevlig och har alltid ett leende på läpparna.

Ramma M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Bra kommunikation, lätt att nå, skulle välja Jonas som mäklare igen ifall jag har det behovet….

Erik K
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Wetterborg en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Det har varit väldigt enkelt att arbeta med Cecilia under försäljningsprocessen. Hon är alltid tillgänglig för att svara på frågor osv. På grund av omvärldsfaktorer tog försäljningen lång tid men kontakten upprätthölls och när tillfälle gavs att återstarta försäljningen så gick det smidigt. Cecilia har även varit ett bollplank när vi budat och köpt vårt nya hus vilket varit en trygghet.

Fredrik A

Proffsig, engagerad, handlingskraftig.

Hamed B
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

We had a good experience, She is kind and nice to work with. Thanks

Susanne J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Jag tycker som jag betygsatt, att det var helt ok, ganska bra faktiskt!

Sara L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Bergström en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

En närvarande mäklare som kämpar med att få säljarens behov tillgodosedda, Ger inte upp även om det ser mörkt ut.

Susann Å
Centralt

Vi har fått ett jättebra och proffsigt bemötande av Henrik, han är kunnig, hjälpsam och snabb på att återkoppla. Henrik är mycket trevlig och positiv och vi rekommenderar honom varmt. Bengt och Susanne Åström

Alexander T
Lagga

Henrik kändes väldigt rutinerad och hjälpsam. Han besitter en otrolig social kompetens och affären kändes trygg.

Bengt Å
Centralt

Väldigt trevlig och påläst snabba återkopplingar på frågor

Jan Butcho A
Centralt

Henrik Arnesson och hans byrå har hjälpt oss flera gånger då vi sålt och köpt fastighet för vårat boende. Vi upplever Henrik som en mycket kompetent mäklare och väldigt trevlig i alla hänseenden. Hjälper till med det man behöver och är mycket kunnig samt tillgänglig i mycket stor utsträckning. Vi (jag o min Fru) kan varmt rekommendera Henrik som mäklare till alla olika fastigheter. Mvh Jan Butcho Andersson

Marie-Louise E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Centralt

Henrik Arnesson är en mycket kompetent och engagerad mäklare, och vi är mycket nöjda! Han får högsta betyg av oss! Hälsningar Marie-Louise och Johan Elfström

Mathias K
Centralt

Professionell, lyhörd med snabbt sälj.

Sonja H
Centralt

Positivt och proffesionellt bemötande.

Jan-erik A
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Jonas är en engagerad och professionell mäklare . Han är ett bra bollplank att diskutera olika lösningar med . Dessutom är han lätt att få kontakt med när man behöver ( har dåliga erfarenheter med tidigare mäklare jag har arbetat med) Jag är mycket nöjd med honom . .

Johan E
Centralt

Henrik är en mycket sympatisk person och han är professionell och hängiven sitt arbete. Vi kände oss trygga från första kontakten med honom som mäklare. Svårt att tänka oss en bättre mäklare. Hälsningar Johan och Marie-Louise Elfström

Dag L
Centralt

Sofia hjälpte oss med en försäljning i ett svårt marknadsläge. Vi är mycket nöjda!

Mattias L
Alsike

Ett trevligt och proffsigt bemötande. Anpassade sig väl till både säljarens och köparens behov

Filip B
Centralt

Mycket trevlig, kunnig och enkel att ha att göra med. Skötte allting snabbt och smidigt och anpassade sig efter våra behov och omständigheter.

Lena L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta

Henrik kan sina objekt och är lätt att nå. Jag uppfattar honom som en mycket kompetent mäklare som jag kan rekommendera.

Alf A

Henrik är en trevlig och serviceminded mäklare med mycket gott anseende. Vi har köpt en bostad genom honom, och är väldigt nöjda med den hjälp och service vi fått.

Bengt G
Köpte en tomt med hjälp av Henrik Arnesson en del av Fastighetsbyrån Knivsta
Alsike

Mycket enkel att ha att göra med. Lösningsorienterad!

Jonathan S
Centralt

Louise är väldigt duktig, professionell och serviceinriktad. Hon levererade över förväntan både vid försäljning och vid köpet av ny bostad!

Svar från Louise Ekerot

Tusen tack Jonathan! Det löste sig fint med både försäljning och köp. Såå glad att du är nöjd!

Dominica Erica W
Centralt

Sofia var toppen och höll mig uppdaterad under processen. Hon var även snabb med att svara på frågor via email och väldigt trevlig!