Jessika var väldigt trevlig och ingav ett stort förtroende. Vi är jättenöjda och rekommenderar henne varmt.
Fastighetsbyrån Knivsta
Välkommen till Fastighetsbyrån i Knivsta! Vi är Knivstas mest anlitade mäklarbyrå och vi kan garantera dig en trygg och säker bostadsaffär samt ett professionellt och affärsmässigt bemötande, oavsett om du är köpare eller säljare. Eftersom vi genomför många bostadsaffärer här varje år håller vi oss också uppdaterade på allt...
1520 omdömen om Fastighetsbyrån Knivsta
Sedan starten hos Reco 2013
Vi har samarbetat med Sofia många gånger genom åren. Hon är glad, snabb och proffsig. Rekommenderar starkt!
Jätte nöjd👍😊.
Mycket kunnig, trevlig och förstående,ä! Rekommenderas starkt
Sofia är proffsig, kunnig, hjälpsam och personlig. Jag kunde inte valt en bättre mäklare. Stor heder till henne!
Väldigt trevlig och hjälpsam vid frågor.
Fantastiskt stöd under hela säljprocessen! Rekommenderas starkt!
Vi har blivit väl omhändertagna av Jonas på Fastighetsbyrån i Knivsta det har fungerat väldigt bra! Vi har anlitat Fastighetsbyrån i Knivsta tidigare! 2008 sålde vi ett radhus på Kolugnsvägen via Fastighetsbyrån i Knivsta! Nu när vi sålde vårat hus i Knivsta Anlitade vi Fastighetsbyrån i Knivsta igen ! Så vi kan varmt rekommendera Jonas Lindahl på Fastighetsbyrån i Knivsta plus övrig personal !!
Lugn och tydlig, fick husköpet att inte kännas som en sån big deal, på ett jättebra sätt. Rekommenderar Jonas!
Tack Jessica Du är super duktig, bästa Mäklare. MVH Mazin och Ledya
Louise är fantastisk, så proffsig och håller så god kontakt genom hela processen.
Mycket professionell och duktig mäklare. Snabba svar på mail trots att hon är på semester. Väldigt nöjd.
Väldigt trevlig och kunnig. Bra kontakt och personlig service , vilket jag uppskattar
Vi är så nöjda med köpet! Tack Louise för ett snabbt affärer och bra bemötande
Har sålt och köpt med Louise flera gånger nu och är alltid lika nöjda!
Vass mäklare. Otroligt nöjd. Hon vet vad hon håller på med.
Jonas Lindhal is very helpful
Mycket trevlig och personlig i sitt möte med mig som kund
Vill man få hjälp hitta rätt hus rätt köpare! Då man anlitar till Henrik Arnesson Super duktig och kreativ Idris/Sara
Trevligt bemötande, snabb på återkoppling och bra tillgänglighet. Anpassningsbar och det kändes som att Henrik gjorde allt för att jag skulle få en så bra uppfattning kring huset och området som möjligt.
Jag vill varmt rekommendera Henrik från Fastighetsbyrån i Knivsta för den fantastiska hjälp och service vi fick vid köpet av vårt nya radhus. Från första kontakten till avslutad affär har han verkligen visat professionalism, noggrannhet och omtanke. Henrik var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och gav oss tydliga svar. Han var mycket kunnig om området (som för oss är helt nytt) och gav oss värdefulla insikter som hjälpte oss att fatta välgrundade beslut. 5/5 stjärnor helt enkelt!
Så smidigt och trevligt att göra affärer med Henrik! Lätt att nå och snabb i sin återkoppling. Vi kommer anlita Henrik igen om det blir aktuellt!
Duktig,kunnig,trevlig ,påläst
Kunnig, engagerad och tydlig mäklare. Gav bra tips och råd om alla frågor vi hade. Löste allt runtomkring på ett utmärkt strukturerat sätt.
Henrik är professionell,rättvis, hjälpligt,klarspråkig i sitt yrke.Rekommenderas starkt
Jessica skötte allt mycket professionellt och lägenheten blev i princip såld direkt. Bemötandet från Jessicas sida var exceptionellt bra! Vi är mycket nöjda och kommer anlita samma mäklare igen om/när det blir aktuellt!
Kunnig, trevlig och ihärdig (på
Trevlig och lättsam att prata/diskutera med. Flög förbi ens förväntningar med hästlängder! Genuint intresse för att hitta den lägenhet som passar en bäst samt kunnig och professionell.
Mycket trevlig och kunnig. Har stor kännedom om området Knivsta Alsike.
Han kunde sitt jobb uti fingerspetsarna
Jessika levdeupp till mina förväntningar. Hon var snabb och noggrann, gav alternativ, lätt att få kontakt med, följde upp processen och informerade. Jag är mycket nöjd och önskar Jessika god fortsättning.
Hon är trevlig, hjälpsam och proffsigt
Ännu en smidig och trevlig affär!
Louise har under hela processen haft ett professionellt och effektivt bemötande. Samarbetet har fungerat väldigt väl och vi har känt oss trygga genom vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera Louise!
Super friendly and quick to respond!
The best. Very professional customer service. Jessica is polite and has fantastic sales skills
We had very good experience with Jessica. For her speaking in english was not a problem and that meant a lot to us. She is polite, positive and smily person. We got the feeling that she is very good at what she is working with and that she knows the selling business. Her biggest plus is that she has personal touch to the approach, she listened to us, we made decisions together, she was always available, with good communication and happy for us at the end of the process. I would recommend Jessica to everyone who is selling the property in Knivsta.
Bra lyssnare’! Hör och förstår kundens önskemål om försäljning och framfört allt, lyckades sälja bostaden i såna svåra tider. Rekommenderar starkt!
Sofia är inlyssnande, kunnig och trevlig. Hon återkopplar snabbt och allt har känts enkelt och lätthanterbart från start till slut.
Har sålt samtliga mina bostäder via Sofia och hon får alltid jobbet gjort. Full pott!
Sofia är en supertrevlig och proffsig mäklare. Rekommenderar henne varmt!
Snabbt och okomplicerat. Professionellt bemötande.
Trevlig, lyhörd och lyssnar på mina önskemål när det kom till försäljning av bostaden. Svarar även snabbt på sms och telefonsamtal om de var något som jag undrade över.
Trevlig, professionell och avslappnad
Jag blev mycket bra bemött. Sofia lyssnade på mig, vad jag tyckte och tänkte och hon respekterade det.
Jessica Gustafsson mötte oss med empati och strävade verkligen efter att vi skulle känna oss helt tillfreds, vilket vi verkligen gjorde. Hon överträffade våra förväntningar när det gäller försäljningen av vår bostad. Jessica är en exceptionellt vänlig och kompetent mäklare med djupgående kunskaper om bostadsmarknaden och ett omfattande nätverk, vilket underlättar för både säljare och köpare. Med Jessica Gustafsson som mäklare blir både försäljningsprocessen och köpupplevelsen smidigare för alla inblandade parter. Med Vänliga Hälsningar Tarek Mansur och Nadja Lidén Mansur
Jag kände mig verkligen trygg genom hela köpet, och jag kan varmt rekommendera henne till alla som behöver en pålitlig och skicklig mäklare.
Underbar mäklare som gör allt för sina kunder! Mån om att alla ska få det bra. Bästa Jessica!
När jag skulle sälja min lägenhet kände jag mig lite osäker, men Jessica förvandlade hela upplevelsen till något underbart. Hon lyckades sälja min bostad för mer än vad jag någonsin hade kunnat drömma om! Det fantastiska slutresultatet var dock inte det enda som gjorde så otrolig. Hennes ständiga närvaro och beredskap att bistå med allt från små detaljer till stora beslut gjorde processen otroligt smidig. Jessica har en otrolig kunskap om allt som rör försäljning av bostäder – hon är verkligen en expert i sitt fält. Men...
Mycket trevlig och professionellt mäklare som gör jobbet väldigt bra. Ger en relevant bild av en försäljning med tydlig och förståelig process. Ger inte heller en förskönad bild av vad bostaden är värd utan ligger rätt i sin prisbedömning.