Mycket följsam och lyhörd mäklare. Linda-Marie är mån om att försäljning och köp ska bli bra för både säljare och köpare och duktig på att göra förarbete inför visningar. Hon ringde runt till de anmälda och fick båda parter att känna sig informerade och trygga. Jag rekommenderar verkligen Linda-Marie som mäklare.
Linda-Marie Valfridsson
Linda-Marie Valfridsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Linda-Marie Valfridsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Linda-Marie Valfridsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.9. Linda-Marie Valfridsson har haft 35 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
69 omdömen om Linda-Marie Valfridsson
Tack snälla Monica för fina ord :) ...& stort grattis även till köp av ditt nya hem. Stort lycka till!
Linda-Marie har känts trygg och professionell genom hela köpet. Har stöttat vid uppkomna frågor och funderingar. Så nöjd!
Tack för fin feedback! Hoppas du kommer trivas på "ön"... :)
Vi är väldigt nöjda med vår försäljningsprocess tillsammans med Linda‑Marie. Hon har varit otroligt hjälpsam och stöttande genom hela resan. Det tog tid innan vi var redo att trycka på knappen, men tack vare hennes tålamod, engagemang och goda råd kände vi oss trygga när det väl var dags. Själva försäljningen gick sedan mycket smidigt. Vi kan varmt rekommendera Linda‑Marie.
Otroligt roligt att få följa med på både er köp- & säljresa. Att vara i kontroll över sin försäljning genom att förbereda i god tid hjälper till att minska stressen när man väl hittar rätt så det var rätt väg att gå. :)Tack för förtroendet samt för superfina ord.
Linda -Marie tog över uppdraget från en kollega som tog pappaledigt. Hon satte sig in i vårt uppdrag snabbt och gav ett väldigt positivt och professionellt intryck. Vi hade många samtal över tid då vi inte hade någon brådska att sälja utan väntade tills rätt läge infann sig. Genom hela processen har Linda-Marie uppdaterat oss kontinuerligt om läget och vi har fört dialog om nästa steg ända fram till kontaktskrivning. Jag kan verkligen rekommendera Linda-Marie som ansvarig för försäljning av bostad då hon besitter stor kunskap samt lokalkännedom i Kungälvstrakten.
Tusen tack Erik för ditt fina omdöme. Har uppskattat vårt samarbete. Bra teamwork! :)
Linda-Marie är väldigt proffsig och ändå personlig i sitt bemötande. Vi kände fullt förtroende för henne i affären. Kan varmt rekommendera att anlita henne.
Tusen tack för ditt fina omdöme. Stort lycka till med allt!
Effektiv process med Linda-Marie! Bra känsla för området!
Tack Anna-Karin! Lycka till på er fortsatta resa.
Lätt att samarbeta och svarar så fort hon kan på alla frågor.
TACK för ditt omdöme och för att jag får vara en del av er bostadsresa. Lycka till!
Trevligt och kunnigt bemötande.
Uppskattar ditt omdöme! Tack! Gläds åt att jag får vara med i både sälj- & köpar resan. Det kommer bli såå bra!
We had a great experience with Linda‑Marie Valfridsson at Fastighetsbyrån Kungälv. She was professional, responsive, and truly engaged throughout the entire process. Her clear communication, honest advice, and personal commitment made everything feel smooth and reassuring. We highly recommend Linda‑Marie to anyone looking for a reliable and dedicated real estate broker.
Wow! Thank you for taking the time to give feedback and for your kind words. It has been a true pleasure! Hope you will enjoy your new home. Best of luck!
Helt OK hon lyssnade in på mina behov och skötte sitt uppdrag på ett bra sätt för att leverera på xrm.
Tack Mikael för ditt omdöme och för att du tar dig tid. Och tack för förtroendet att hjälpa dig vidare...lycka till fortsatt!