Bianca Nyström

Bianca Nyström

Bianca Nyström är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen

Bianca Nyström har varit registrerad mäklare sedan 2025-12. Bianca Nyström har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-02 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.9. Bianca Nyström har haft 15 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2026-02 - 2026-08

16 omdömen om Bianca Nyström

Sedan starten hos Reco 2026
Tobias N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Bianca Nyström en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Thorildsplan

Bianca har visat att hon är bra på att lösa problem och inte ge upp. Dessutom är hon mycket trevlig.

Linnéa I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Bianca Nyström en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Nedre Kungsholmen

Jag är väldigt nöjd med Bianca som mäklare. Hon var trevlig, professionell och fanns alltid tillgänglig om jag hade frågor under köpprocessen. Hon gjorde mycket för att hjälpa mig som köpare och såg till att processen kändes trygg och smidig. Överlag en väldigt bra upplevelse och jag kan absolut rekommendera Bianca!

Julia B
Thorildsplan

Jättetrevlig och professionell verkligen! Tydlig och snabb kommunikation genom hela processen :)

Johan B
Thorildsplan

Trevlig och hjälpsam mäklare. Bra bemötande. Gick bra att få en tidigare visning då vi inte kunde gå på ordinarie visning. Genomgång av alla dokument och kontraktskrivande gick smidigt.

Nils Biger Ludvig E
Nedre Kungsholmen

Trevlig, närvarande och aktiv på visning. Upplevd som kunnig och proffsig vid kontraktprocess.

Malin R
Fridhemsplan

Bianca är trevlig, tillmötesgående och känns väldigt genuin. Jag som köpare upplevde att jag blev väldigt väl omhändertagen under hela processen från visning till köp.

Jörgen K
Fridhemsplan

Bianca tog mig tryggt igenom min bostadsförsäljning och var öppen och upplysande. Uppfyllde mina förväntningar.

Martin L
Hornsbergs Strand

Otroligt driven och kändes att hon var fortsatt sporrad, dvs att hon också själv verkligen ville få min lägenhet såld, även när processen tog längre tid än väntat. Till slut fick vi det pris som vi hade satt upp som vår målbild! Lätt att samarbeta med och alltid mån om att dela all relevant information efter en visning.

Simon E
Kristineberg

Bianca kommunicerar bra och är mycket tillgänglig. Hon gjorde förberedelser på ett professionellt sätt och sålde min lägenhet snabbt och till ett bra pris. Jag är helt nöjd med hennes insats. Simon

Kim G
Kristineberg

Bianca var toppen genom hela försäljningsprocessen. Hon var tydlig & kommunikativ, höll oss hela tiden informerade om vad som hände & nästa steg. Hon guidade oss genom försäljningen & fanns där med med goda råd.