Michael Forsberg

Michael Forsberg

Michael Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen

Michael Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Michael Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.9. Michael Forsberg har haft 43 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

256 omdömen om Michael Forsberg

Sedan starten hos Reco 2018
Tijana M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Michael Forsberg en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Nedre Kungsholmen

Bästa mäklaren jag haft att göra med. Trovärdig, följer upp och informerar en längs hela vägen och trygg. Rekommenderar absolut!

Aftab S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michael Forsberg en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fridhemsplan

Han var mycket angelägen och aktiv att hitta rätt bostad till mig samt mycket bra att negociera med säljaren. Han var mycket klar att beskriva processen och utföra det. Väldigt bra mäklare

Jacinta S
Fridhemsplan

I cannot recommend Michael highly enough! He was an absolutely exceptional partner in selling our apartment. His communication was flawless—he kept us informed every step of the way, responded instantly to our questions, and truly listened to our needs. Michael's strategic guidance led to a lightning-fast sale at a fantastic price. He turned what we thought would be a huge headache into a smooth, positive experience. Thank you, Michael, for your dedication and unwavering support!

Bin S
Fridhemsplan

Michael har varit mycket behjälplig och alert.

Qim M
Fridhemsplan

Bra bemötande med smidig och proffsig process när vi skulle köpa vår nya bostad. Kan varmt rekommendera Michael som mäklare.

Fanny A
Fridhemsplan

Michael är proffsig och har varit engagerad från början tills slut. Han har en härlig energi och är alltid tillgänglig och tillmötesgående. Vi har känt oss trygga och sedda genom hela processen. Vi rekommenderar varmt Michael som mäklare, tack!!

Anna-Lena K
Kungsholmen

Mycket serviceinriktad och angelägen om att se till både säljarens och köparens behov.

Christoffer P
Kungsholmen

Michael har en extremt välplanerad process och är noggrann förberedelser vilket gjorde att lägenheten såldes innan den lades ut på marknaden.

Dino C
Fridhemsplan

Utan tvekan bäst på Kungsholmen. Har både köpt via och sålt med Michael. Otroligt kunnig, engagerad och trevlig. Han ser till att affären känns bra för både säljare och köpare. Rekommenderar starkt!

Anders S
Fridhemsplan

Snabb och proffsig genom hela processen