Vi är mycket nöjda med Nathalie som hade ett professionellt och trevligt bemötande. Hon fanns tillgänglig för frågor och hjälpte oss genom processen.
Nathalie Hammarström
Nathalie Hammarström är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Nathalie Hammarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Nathalie Hammarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.8. Nathalie Hammarström har haft 18 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2025-11
170 omdömen om Nathalie Hammarström
Mycket kompetent, ambitiös, glad och väldigt sympatisk. Vi hade fullt förtroende för Nathalie som på mycket kort tid sålde vår lägenhet till vårt förväntade pris.
Hon är bäst, vi är så nöjda med hur Nathalie skötte försäljningen av vår lägenhet
Kunnigt och trevligt bemötande! Snabb på att svara på frågor. Ett superproffs!
Nathalie är professionell och engagerad. Jag är väldigt nöjd med hennes arbete med att sälja min lägenhet och vill varmt rekommendera henne.
Hon är mycket professionell, kunnig och enkel att prata med. Jag kunde bolla tankar och funderingar och hon fick mig att känna mig så trygg med att sälja min lägenhet med henne. Hade inte valt någon annan!!
Väldigt bra bemötande, proaktiv och professionell. Alltid lätt att få tag på, svarade snabbt på alla frågor. Under processen upplevde vi att det blev väldigt många visningar men tillslut blev det en väldigt bra affär för oss. Överlag är vi väldigt nöjda och vi kan varmt rekommendera Nathalie.
Jag kan varmt rekommendera Nathalie, mycket trevlig, kunnig och bra mäklare!
Mycket bra skött försäljning. Priset vi fick på bostaden var över förväntan. Rekommenderar Nathalie starkt.
Svarar snabbt och är SUPER trevlig. Kände mig trygg under köpet.