Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö

Jakob Jahkopson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jakob Jahkopson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 501 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Jahkopson har haft 70 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

501 omdömen om Jakob Jahkopson

Sedan starten hos Reco 2014
Anne W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö

Snabb, effektiv och professionell

Alexander K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Bodal/ Baggeby

Good! So smooth it almost feels like you’ve been tricked. In reality he is just that good! Highly recommend if you want a worry free process!

Filip W
Dalénum

Jakob var tydlig, effektiv och noggrann. Uppskattade att göra affär genom honom.

Mats J
Dalénum

Mycket bra. Återkom och höll oss uppdaterade på ett mycket bra sätt.

Aida F
Dalénum

Supernöjda med Jakob som löste en snabb affär för båda parter!

Sara S
Dalénum

Positivt och trevligt bemötande med mycket energi. Med tanke på omvärldens situationen tycker jag att förväntningarna uppfylldes så bra som möjligt. Sammanfattningsvis har Jakob varit engagerad och hållit bra kontakt med vad som hänt under tiden försäljningen pågått. Extra viktigt eftersom vi varit bortrest den största delen av tiden.

Mattias N
Dalénum

Lyhörd mäklare som gärna sätter höga mål och överlevererar! Rekommenderas starkt.

Dag R
Dalénum

Lite missar på viktiga detaljer

Anders O
Bodal/ Baggeby

Jakob fixade en privat visning inom några dagar och skötte den följande förhandlingen mellan mig som köpare och säljaren på ett mycket effektivt sätt.

Tomas T
Dalénum

Fastighetsmäklaren som jag upplever är störst och bäst i Dalénum på Lidingö