Jakob är en toppen mäklare, han kan sitt jobb, är proffsig och trevlig att ha att göra med.
Jakob Jahkopson
Jakob Jahkopson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö
.Jakob Jahkopson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jakob Jahkopson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 549 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Jahkopson har haft 59 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
549 omdömen om Jakob Jahkopson
Vi har ju inte haft så lång erfarenhet av Jakob, men i de kontakter vi haft både telefon och vid visning, har vi bara gott att säga. Vänligt och professionellt bemötande . Kunnig och erfaren på området Dalenum.
Enligt min erfarenhet var Jakob mycket professionell, ärlig och proaktiv. Jag rekommenderar varmt Jakob om du funderar på att köpa, sälja eller byta bostad.
Jakob var mycket professionell och trevlig, köpet kändes tryggt och smidigt, och vi är väldigt nöjda med helhetsupplevelsen.
Jakob är tydlig, hjälpsam och kunnig. Han ger snabb återkoppling och gör det han säger han ska.
Engagerad, stenkoll på området och skötte hela affären bra
Snabb på att återkoppla och lösningsorienterad, grym!
Jag är nöjd med Jakob som mäklare! Han får saker gjort och han är tydlig och rak i sin kommunikation.
Vi är väldigt nöjda. Jakob är professionell, tillgänglig, har bra kommunikation och framförallt, väldigt effektiv. Har känt mig delaktig i säljprocessen och allt har varit transparent. Kommer definitivt anlita Jakob igen nästa gång det är dags.
Jätte proffsigt och trevligt bemötande. Kan området och marknaden, bra taktik och kommunikation hela vägen. Tillgänglig och hjälpsam, när jag hade frågor och behövde hjälp att lösa ut dessa. Jättebra samarbete!