Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö

Jakob Jahkopson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jakob Jahkopson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 336 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Jahkopson har haft 73 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

336 omdömen om Jakob Jahkopson

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
    2023-03-12 Verifierad kund
    Jakob är inte bara utmärkt att ha att göra med vid bostadsaffärer, utan har också kommit att bli lite av en institution för bostadsaffärer i Dalénum på Lidingö! Tack vare detta lyckades han få vår lgh såld över en helg - från allra första samtal till genomförd affär!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
    2023-02-27 Verifierad kund
    Effektiv och kunnig om området.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Påläst, serviceminded, bra återkoppling.
  • köpte sitt hus med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
    • Rudboda
    2023-02-13 Verifierad kund
    Han är professionell i sitt bemötande. Det här var vår femte affär via honom och vi alltid varit nöjda.
    Han levde upp till våra förväntningar⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • köpte sitt hus med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
    • Rudboda
    2023-02-11 Verifierad kund
    Köpte radhus genom Jakob vilket är något nytt för vår familj. Tillgänglig, kunnig och tillmötesgående för alla 1000 frågor som uppkommit. Skulle vi sälja igen är Jakob ett givet val! Rekommenderas varmt!
    • Killinge
    2023-02-10 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb och smidig hantering av kontraktsskrivning osv. Snabb återkoppling vid frågor.
    • Bodal
    2023-02-09 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande då han var glad och tillmötesgående! Det gjorde köpet till en väldigt positiv upplevelse.
    • Bodal
    2023-02-09 Verifierad kund
    Mycket proffsig, lyhörd för ens förslag och tankar samtidigt som han levererar sin professionella åsikt på ett ödmjukt vis. Vet vad han gör helt enkelt! Kan verkligen rekommendera!
    • Killinge
    2023-02-08 Verifierad kund
    Jakob är en professionell och närvarande mäklare som alltid är tillgänglig och gör sitt jobb till 100%.
    Han levde upp till alla förväntningar och fick till en otroligt bra försäljning som var över förväntan.
    Bästa mäklaren jag har haft att göra med och kan rekommendera Jakob till alla som vill sälja sina bostäder eller hus
    2023-01-31 Verifierad kund
    Professionell, positiv, uppdaterad. Man gillar ju en riktigt bra säljare! Blev tryggt omhändertagen under hela processen. Nöjd.