Professionell och trevlig, var duktig på att få besökare till visningarna. Kan varmt rekommendera!
Jakob Jahkopson
Jakob Jahkopson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö
.Jakob Jahkopson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jakob Jahkopson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 572 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Jahkopson har haft 54 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
572 omdömen om Jakob Jahkopson
Jag kan verkligen inte nog rekommendera min fastighetsmäklare! Från första mötet till avslutad affär var allt helt enastående. Professionell, engagerad och otroligt kunnig. Jag kände mig trygg genom hela processen. Det som verkligen stack ut var den personliga servicen och det genuina engagemanget. Varje fråga besvarades snabbt och tydligt och jag blev hela tiden uppdaterad om vad som hände. Dessutom var kommunikationen smidig och transparent, vilket gjorde hela upplevelsen stressfri och till och med rolig! Resultatet...
Jakob är väldigt pålitlig & lyhörd person. Grymt duktig säljare som aldrig ger sig och har även en fin känsla för för service. Han pratar klarspråk & är ärlig. Kan varmt rekommendera Jakob i både försäljning, såsom i köp.
Professionell och kunnig. Snabb att återkoppla.
Proffsig, tydlig och tillgänglig. Supernöjd!
Kunnig Engagerad Effektiv Trevlig
Professionell, tydlig, bra på sälja. 10/10
Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fick av Jakob Jahkopson vid försäljningen av vår bostad ! Jakob var oerhört väl insatt i området som objektet låg i och hade stor kunskap om föreningens ekonomi, är väldigt social, empatisk och korrekt ! Vi vill å det varmaste rekommendera Jakob till de som funderar på att sälja eller köpa bostad, han är en perfekt fastighetsmäklare som alltid återkopplar snabbt och är lätt att få tag i vid frågeställningar !
Trevlig och lyhörd, snabba svar!
Jakob är professionell, hjälpsam och kunnig. Han är snabb på att agera för bästa resultat. Han kommunicerar regelbundet och är tydlig. Han hjälpte oss känna oss trygga i vår försäljning av våran lägenhet.