Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö

Jakob Jahkopson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jakob Jahkopson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 538 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Jahkopson har haft 61 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

538 omdömen om Jakob Jahkopson

Sedan starten hos Reco 2014
Alexander S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Torsvik

-Kommunikationen med Jakob var alltid klar och tydlig. Det var sällan några konstigheter och allt flöt på fint. -Han förklarade även klart och tydligt när jag hade frågor gällande försäljningen. -Hans insats bidtog till att lägenheten min blev såld inom en månad, vilket inte var det lättaste uppdraget í den tröga marknad som råder.

Maria B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Torsvik

Jakob är professionell, snabbtänkt. Jag har haft mycket kort kontakt med honom men det allmänna intrycket jag fick var mycket positivt

Rebecca W
Herserud

Jakob gjorde ett fantastiskt jobb trots svåra tider och gav oss flera visningar. Till slut, efter att ha lyssnat på våra önskemål, blev lägenheten såld.

Eddie B
Herserud

Extremt trevlig, proffsigt och kunnigt mäklare. Använda ingen annan mäklare än Jakob!

Eric Z
Gångsätra

Det gick hur bra som helst. På både bemötande och i hur allt gått igenom.

Arezoo M
Gångsätra

I had an excellent experience with this Jakob. He handled the sale of my apartment professionally, efficiently, and with great communication throughout the entire process. Thanks to his hard work, everything went smoothly and faster than I expected. I highly recommend him to anyone looking to sell their property.

Ehsan M
Gångsätra

Jakob is great at what he is doing. He sounds friendly and have great insights on the market.

Marthe Z
Gångsätra

En helt underbar människa först och främst. Väldig professionell, och vet verkligen vad han gör. Lätt att kommunicera med och väldig övertygande och övertagande samt skicklig.

Monika P
Herserud

Jag kan varmt rekommendera Jakob till alla som ska köpa bostad. Han är en mäklare som verkligen bryr sig, gör sitt bästa och får hela köpprocessen att kännas både smidig och trygg. Tack Jakob för en fantastisk upplevelse!

Hans H
Sålde sitt hus med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Herserud

Jakob är mycket proffesionell & affärsdriven. Han har varit väldigt noggran genom hela processen. Stort engagemant på och runt visningar. Bra uppföljning och planering.