Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö

Jakob Jahkopson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Jakob Jahkopson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 562 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Jahkopson har haft 59 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

562 omdömen om Jakob Jahkopson

Sedan starten hos Reco 2014
Mathilda I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Larsberg

Allt var bra fram tills kontraktsskrivningen, då mäklaren meddelar 2min innan avtalad tid för kontraktsskrivning att jag blivit överbudad, det var oseriöst.

Tor W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Jahkopson en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Larsberg

Jakob har varit väldigt närvarande genom hela säljprocessen, han är väldigt kompetent och trevlig. Kan inte göra annat än att rekommendera honom varmt!

Johan W
Gångsätra

Alltid tillgänglig, trevlig och ärlig

Magnus B
Bodal

Tydlig, erfaren och snabb i alla frågor. Rekommenderar starkt⭐️

Jenny W
Hersby

Jag är nöjd med processen, Jakob har varit snabb, kunnig och professionell i kontakterna med oss. Har känts tryggt och bra.

Dawan B
Torsvik/ Herserud

Snabbt , bra för klarningar. Hjälpa med försäljning bostad som man väntar sig.

Amanda T
Skärsätra

Jacob har hjälpt oss med två trygga och snabba försäljningar. Väldigt nöjda!

Carl-Johan Ö
Dalénum

Jakob visade stort intresse i försäljningen och tog egna intiativ till att hitta möjligheter för att snabbt hitta en köpare. Han var även flexibel när något inte passade och hittade då nya lösningar.

Folke N
Bodal

Jakob är en mycket duktig och trevlig mäklare. Lätt att ha med att göra och höll mig hela tiden uppdaterad. Det blev en snabb försäljning med hjälp av Jakob och priset blev som jag tänkt mig.

Michelle S
Bodal

Great experience! Jakob is very professional and knowledgeable. Highly recommend!