Jonatan Oldsberg

Jonatan Oldsberg

Jonatan Oldsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö

Jonatan Oldsberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Jonatan Oldsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.6. Jonatan Oldsberg har haft 16 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

13 omdömen om Jonatan Oldsberg

Krister F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonatan Oldsberg en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Larsberg

Allt har gått väldigt smidigt. Över förväntningarna.

Roger N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonatan Oldsberg en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Larsberg

Jonatan är en mycket engagerad mäklare med god kännedom om marknaden där vår lägenhet ligger. Ett mycket trevligt och vänligt bemötande Oerhört duktig på att förmedla allt som händer efter visningarna till oss och däremellan Jag ska absolut rekommendera Jonatan till andra boende som funderar att sälja Vänligen Roger Nilsson

Camilla Maria L
Skrev om Jonatan Oldsberg en del av Fastighetsbyrån Lidingö

Jonatan är en proffsig mäklare och trevlig att ha att göra med. Hjälpsam inför presentationen av lägenheten, kånka möbler och annat praktiskt. Fick svar prompt på frågor samtidigt som han snabbt informerade om förloppet.

Åke C
Bergsätra

Professionell och tillgänglig. Återkommer med svar på frågor.

Birgitta L
Larsberg

Jonatan var mycket kunnig och kom väl förberedd till vårt första möte. All kommunikation var väldigt professionell och han höll oss uppdaterade hela tiden. Han hjälpte oss även med extra dokumentation vi behövde utan att vi bad om det. Vi är mycket nöjda.

Helene P
Skärsätra

Jag hade en mycket positiv upplevelse av att samarbeta med Jonatan Oldsberg på Fastighetsbyrån Lidingö. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ge vägledning genom hela försäljningsprocessen. Jonatan visade ett stort lokalkännedom och hade ett tydligt fokus på att få till en affär som både jag som säljare och köparen kunde känna oss nöjda med. Hela processen kändes trygg och välorganiserad från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Jonatan till andra som söker en pålitlig och kunnig mäklare.

Lotta G
Larsberg

Jag är mycket nöjd med Jonatan och kan varmt rekommendera honom. Han är trevlig och professionell i sitt bemötande. Han återkopplar snabbt när man söker kontakt. Han tar sig an frågor och eventuella problem på ett kunnigt och konstruktivt sätt och är snabb med att finna svar och lösningar. Han är alltid lugn och sansad. Jag bedömer Jonatan som skicklig i sitt uppdrag.

Mats W
Gåshaga

Korrekt, noga och trevlig att sammarbeta med.

Linus G
Larsberg

Professionell, trevlig och lösningsorienterad.

Magnus J
Gåshaga

Jag hade en toppen erfarenhet av Jonatan, han är professionell, anpassningsbar när det händer saker och tillgänglig. Vilket jag uppskattade mycket och det var väldigt hjälpsamt genom stressen som kan komma vid viktiga avtal.