Väldigt bra bemötande, lyhörd.
Moa Englund
Moa Englund är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö
.Moa Englund har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Moa Englund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.8. Moa Englund har haft 32 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-06
56 omdömen om Moa Englund
Kändes professionell, ställde upp och hjälpte oss att bevaka nya objekt.
Moa Englund är en mycket engagerad och bra mäklare. Förutom att sälja vår lägenhet var hon också väldigt hjälpsam med att utvärdera olika köpobjekt.
En fantastik tjej med stort hjärta. Har känt mig väldigt trygg under hela processen. Hon är glad och hjälpsam och har haft svar på alla mina frågor. Jag är så nöjd!
Moa var fokuserad genom hela försäljnings förloppet. Kontinuerliga status uppdateringar vilket gjorde att man alltid var ajour.
Kompetent, förberedd, återkommer med svar, trevligt bemötande.
Moa gav ett proffsigt intryck och hade god kännedom om objektet som gjorde att bostadsköpet kändes tryggt för oss.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.................
Professionell och perfekt kommunikation. Höll vad hon lovade. En milsvid skillnad mot vår förra mäklare.
Det här var första gången jag sålde en lägenhet och är så glad att jag anlitade Moa. Hon är väldigt professionell, lyhörd, svarar snabbt på sms/samtal men framför allt så var hon väldigt noggrann med med allt. Rekommenderar Moa alla dagar i veckan!