Moa Englund

Moa Englund

Moa Englund är mäklare på Fastighetsbyrån Lidingö

Moa Englund har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Moa Englund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.8. Moa Englund har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

63 omdömen om Moa Englund

Sedan starten hos Reco 2022
Margareta N
Rudboda

Moa är kunnig, engagerad och väldigt trevlig. Försäljningen gick mycket smidigt tack vare Moa. Vi rekommenderar henne varmt.

Christoffer Birger L
Sålde sitt hus med hjälp av Moa Englund en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Brevik

Erfaren och kunnig mäklare som gör sitt yttersta för att alla inblandade ska bli nöjda.

Magdalena L
Sålde sitt hus med hjälp av Moa Englund en del av Fastighetsbyrån Lidingö
Brevik

Moa är engagerad och tillgänglig och rekommenderar henne och fastighetsbyrån varmt.

Henrik G

Jag kan varmt rekommendera Moa! Otroligt kunnig, lyhörd och hjälpsam. Moa har väldigt bra koll på marknaden och kan med all säkerhet hjälpa till att maximera försäljningen!

Patrik S
Rudboda

Vi är nöjda med Moas och Fastighetsbyråns arbete och engagemang genom hela processen med försäljningen av vår lägenhet.

Lova W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Moa Englund en del av Fastighetsbyrån Lidingö

Kunnig, professionell och trevlig

Petra H
Skärsätra

Moa har varit en fantastisk mäklare. Trots superjobbig säljmarknad har hon kämpat med öppna visningar och haft peppande och stöttande samtal hela vägen till mål. Det märks att Moa brinner för sitt jobb och framförallt för sina kunder. Jag ger Moa mina bästa rekommendationer!

Weronica S
Rudboda

Väldigt bra bemötande, lyhörd.

Fredrik D
Näset

Kändes professionell, ställde upp och hjälpte oss att bevaka nya objekt.

Elin D
Näset

Moa Englund är en mycket engagerad och bra mäklare. Förutom att sälja vår lägenhet var hon också väldigt hjälpsam med att utvärdera olika köpobjekt.