Frida är lätt att få tag på om och när jag har funderingar på husköpet. Vid visningen fanns det någon specifikt teknisk fråga hon inte hade svar på men det kanske inte låg inom mäklarens område.
Frida Angsparr Skoglund
Frida Angsparr Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping
.Frida Angsparr Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Frida Angsparr Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.7. Frida Angsparr Skoglund har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
56 omdömen om Frida Angsparr Skoglund
Jag tyckte hon var påläst, trevlig och hade ett fint bemötande.
Hon var bra påläst och trevligt bemötande och hjälpsam.
Mycket bra bemötande,är jätte nöjd.
Jag är mycket nöjd med hela köpprocessen. Frida var professionell, tydlig och hjälpsam genom hela affären. Kommunikation och information var alltid snabb och enkel att förstå. Jag kände mig trygg under processen och fick bra stöd när jag behövde det. Tack för ett fint samarbete!
Fantastiskt bemötande och otroligt tillmötesgående! Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare! Noggrann och lätt att prata med om mina önskemål och förändringar som vi ville göra! Frida gav oss bra råd genom hela fastighetsaffären och även om vi bara sålde en liten lägenhet så hade vi 100 andra saker att greja med samtidigt och Frida fick oss att känna oss säkra trots det, försäljningen av våran lägenhet gick mycket bättre än vi tänkt oss! Tack! Väl mött och på återseende
Mäklaren var mycket trevlig, tillgänglig och hjälpsam. Det blev en snabb affär och mäklaren kom med bra tips och stöd på vägen som gav oss trygghet.
Jag är mycket nöjd med min mäklare. Hon var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg med all hjälp jag fick. Rekommenderas varmt!
Har inget negativt att skriva om Frida. Tycker det har funkat smidigt genom affären och visningarna. Hon har alltid svarat snabbt i telefonen och get tillräckligt information för att jag ska känna mig trygg genom allt. Känns som att hon jobbar snabbt och ser till att det händer saker.
Mycket väl bemött. Behjälplig på alla sätt och vis. En alltigenom positiv kontakt.