Rebecca Detterberg
Rebecca Detterberg är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping
.Rebecca Detterberg har varit registrerad mäklare sedan 2007-04. Rebecca Detterberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Detterberg har haft 90 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
Jag vill alltid kundens bästa! I mitt arbete är jag noggrann, ambitiös och serviceinriktad. Kunderna ligger alltid i fokus. Jag har jobbat som mäklare i Lidköping i drygt 10 år och har gjort många affärer med olika erfarenheter från dessa. Jag lämnar inget åt slumpen.
Vad gör du helst på fritiden?
Tränar! Jag är ledare på Friskis & Svettis. Annars umgås jag med min familj och tar hand om mina två döttrar, träffar vänner och äter god mat.
Vad vet vi inte om dig?
På somrarna åker jag gärna båt och njuter av Ekens skärgård i vackra Vänern.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 207 Läs vad Rebecca Detterberg
2021-01-13Verifierad kund
Köpte en bostadsrätt på 1 RoK. Trevligt bemötande vid visningen av lägenhet. Snabb på att besvara mejl och frågor.
2020-12-23Verifierad kund
Sålt en etta, köpt en tvåa
Trevlig och engagerad och positiv!!sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-12-23Verifierad kund
Köpte en bostadsrätt & Rebecca var tydlig med informationen och tillvägagångssätt. Rebecca levde upp till alla förväntningar som jag hade. Tackar djupt!
2020-12-14Verifierad kund
Rebecka har varit på alla sätt en positiv kontakt i samband med mitt köp av lägenhet och har nu åtagit sig att sälja mitt hus.Hon har mitt fulla förtroende.
Eleonor Larsegård.köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-12-03Verifierad kund
Fick ett väldigt bra bemötandet av Rebecca som var väldigt professionell och duktig. Uppfyllde alla mina förväntningar och fick snabbt svar och hjälp på de frågor jag hade under försäljningen.
2020-11-10Verifierad kund
Vi har kommit i kontakt med RB i samband med försäljning av fastighet och bostadsrätt hon har ett trevligt och proffesionellt bemötande.
När bostadsrätten var såld snabb handläggning.
Mycket nöjd med mäklaren.sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-11-06Verifierad kund
Jag har köpt en bostadsrätt. Rebecka har varit suverän genom hela processen från visning till tillträdesdagen. Trevlig och lätt att prata med.
2020-11-05Verifierad kund
Rebecca hjälpte mig både att sälja och köpa lägenhet. Det gick snabbt och otroligt smidigt. Kunde inte varit mer nöjd! Stort tack!
2020-11-02Verifierad kund
Jag har haft en mycket bra kontakt med med Rebecca.
Hon är driven, trevlig och sköter allting snyggt !sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-10-29Verifierad kund
Trevligt bemötande och servicen har varit bra.
köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping