Rebecca Detterberg

Rebecca Detterberg

Rebecca Detterberg är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping

Rebecca Detterberg har varit registrerad mäklare sedan 2007-04. Rebecca Detterberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Detterberg har haft 70 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag vill alltid kundens bästa! I mitt arbete är jag noggrann, ambitiös och serviceinriktad. Kunderna ligger alltid i fokus. Jag har jobbat som mäklare i Lidköping i drygt 10 år och har gjort många affärer med olika erfarenheter från dessa. Jag lämnar inget åt slumpen.

Vad gör du helst på fritiden?
Tränar! Jag är ledare på Friskis & Svettis. Annars umgås jag med min familj och tar hand om mina två döttrar, träffar vänner och äter god mat.

Vad vet vi inte om dig?
På somrarna åker jag gärna båt och njuter av Ekens skärgård i vackra Vänern.

2022-09 - 2023-08

334 omdömen om Rebecca Detterberg

Sedan starten hos Reco 2015
Maria J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Vänligt och professionellt bemötande. Kunnig och insatt i bostadsmarknaden i Lidköping. Fick all information jag behövde inför och efter köpet.

Birgitta G
Gamla Staden

Väldigt bra. Hon var kunnig och trevlig.

Alexander B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Rebecca var otrolig hjälpsam och gav ett mycket bra första intryck! Jag fick vägledning genom hela försäljningen på rätt sätt. 10/10, kommer absolut att anlita Rebecca för framtida försäljningar/köp

Renée L
Gamla Staden

Rebecca är en trevlig och proffsig mäklare! Allt har gått väldigt enkelt och smidigt!

Theresia H
Gamla Staden

Toppen, kommer anlita igen! Proffsig, glad och trevlig.

Brenda H
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Nya Staden

Toppenbra mäklare. Lätt att hålla kontakt med och informationsflödet är som förväntad.

Stefan H
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Nya Staden

R har ett trevligt bemötande genom hela processen. Hon förklarar pedagogiskt alla steg och i vilken ordning allting sker. Med tanke på hur affären har avslutats har vi nog mycket att tacka R för.

Åsa L
Källby

Vi blev väldigt bra bemötta både på visningen och vid mötet på kontoret. Vi har fått återkopplingar kontinuerligt och det har känts otroligt bra. Kan med det varmaste rekommendera Rebecca Detterberg.

Karin A
Källby

Mycket trevligt bemötande! Lättillgänglig, svarar på alla möjliga o omöjliga frågor. Uppmuntrande utan att överdriva, saklig, satte sig väl in i mitt ärende. Rekommenderas varmt till andra kunder!

Viktor H
Råda

Bra bemötande. Snabb återkoppling och kunnig!