Fastighetsbyrån Lidköping

Fastighetsbyrån Lidköping

Vi på Fastighetsbyrån har funnits i Lidköping ända sedan år 1992! Vi har kunskap om området, branschen och genomför varje år ungefär 200 affärer. Med vår erfarenhet får du en trygg affär. Vi marknadsför alla uppdrag noggrant och hjälper dig med varje steg genom hela affären.

Är du ute efter en villa, lägenhet eller fritidshus? Vi har koll på alla boendemöjligheter här i Lidköping. Vi mäklare på kontoret är engagerade och svarar på alla frågor du kan tänkas ha. Varmt välkommen in på kontoret på Nya Stadens Torg 3, så berättar vi mer!

Utmärkelser

986 omdömen om Fastighetsbyrån Lidköping

Sedan starten hos Reco 2013
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    • Margretelund
    2023-03-26 Verifierad kund
    Bra bemötande och hjälp samm.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-03-26 Verifierad kund
    Blev bemött på ett trevligt sätt och gav ett positivt intryck. Gav en trovärdig värdering av min lägenhet som vi nästan nådde upp till. Är proffsig i sin yrkesroll och informerade hela tiden vad som hände med visningar och hörde av sig direkt efter för att berätta om kunderna.
    Rutinerad mäklare som jag varmt kan rekommendera.
    2023-03-23 Verifierad kund
    Bra 👍
    2023-03-23 Verifierad kund
    Anna har ett trevligt sätt och har stor kunskap inom branschen. Hon är ärlig, rak och tillåter sig inte att bli hunsad med. Vi är jättenöjda med det arbete hon har gjort!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-03-22 Verifierad kund
    All kontakt och hjälp med Johanna har utförts på ett professionellt sätt.
    2023-03-22 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, stor kunskap och snabba beslut.
    2023-03-20 Verifierad kund
    En professionell mäklare som man kan känna sig trygg med.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-03-14 Verifierad kund
    Hon har tagit hand om oss väl och sett till att försäljningen utav lägenheten har gått smidigt och snabbt. Vi har haft bra stöd och kontakt från henne under resans gång
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-03-11 Verifierad kund
    Jättebra! Jätte trevlig! Super nöjd har inget att klaga på
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-03-10 Verifierad kund
    Positiv, man blir glad när man möter Rebecca.
    Proffsig
    Hjälpsam
    Hon är ett föredöme.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    • Ljunghed
    2023-03-01 Verifierad kund
    Superbra mäklare som är noggrann och gör allt för de båda parterna ska ha det så bra och tryggt som möjligt !
    2023-02-27 Verifierad kund
    Rebecca har varit bra, lämnat bra svar på alla frågor och följt upp på ett bra sätt.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Positiv och glad, lätt att kommunicera med , upplever att hon mycket väl svarar på alla frågor vilket inger trygghet!
    2023-02-24 Verifierad kund
    Jätte trevlig! Funkade utmärkt
    2023-02-22 Verifierad kund
    Mycket tillmötesgående och hjälpsam. Svarade på mina frågor på ett mycket bra sätt. Jag rekommenderar henne varmt.
    • Råda
    2023-02-20 Verifierad kund
    Kändes som Rebecca var mest intresserad av att få ett snabbt avslut - snarare än så mycket betalt som möjligt...
    2023-02-18 Verifierad kund
    Enbart positiva erfarenheter av kontakten med Rebecca. Tack för sms med bra info.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Lindberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-02-02 Verifierad kund
    Anna är varm och driven. Saker händer snabbt och utan problem vilket jag uppskattade då jag hade ett datum till ny flytt. Även om jag gick med förlust är känslan positiv.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Johanna var vänlig, påläst och lyssnade på mina behov. Hon följde upp och gav mig stöd i köpprocessen.
    Johanna levde verkligen upp till mina förväntningar och jag är idag en väldigt nöjd lägenhetsägare som varmt kan rekommendera Johanna som mäklare.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Hej! Hon var kunnig ,trevlig och bra bemött. Det gick bra hela vägen, jag var inte med vid försäljningen, jag tror att allt var bra. MVH TOMAS.
    2023-02-01 Verifierad kund
    Har fungerat alldeles utmärkt.
    2023-01-31 Verifierad kund
    Mycket trevligt och proffsigt bemötande av Rebecca. Raka svar på alla frågor man kan tänkas ha som köpare/säljare.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-01-30 Verifierad kund
    Mycket trevlig och kompetent mäklare! Hon har väglett oss på ett bra och tydligt sätt genom säljprocessen. Rekommenderar den här mäklaren!
    2023-01-30 Verifierad kund
    Bemötandet var trevlig. Hon är tydlig, trevlig och förståelig. Hon var hjälpsam hela tiden.
    2023-01-28 Verifierad kund
    Jag är så nöjd och glad över att det var Matilda som hjälpte mig i köpet av min första lägenhet. Otroligt proffsig, lösningsorienterad, varm och inkännande person. Ingen fråga var för dum och man kunde alltid höra av sig smidigt på sms. Jag kände mig väl omhändertagen under hela processen.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Vi kände oss väldigt bra bemötta och hade inga problem alls under hela processen. Matilda var snabb på att svara om vi hade frågor och fick oss att känna oss lugna samt säkra med vårt första lägenhets köp.
    2023-01-21 Verifierad kund
    Snabb och korrekt handledning hela vägen genom affären.
    2023-01-21 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb och bra service. Kan varmt rekommendera henne.

Med vänlig hälsning,
    Ingemar Larsson
    2023-01-19 Verifierad kund
    Det gick bra och mäklaren jällpa mycket ock rekommenderar mig på bro sett
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-01-18 Verifierad kund
    Mycket trevligt och varmt bemötande. Tydlig kommunikation och trygg känsla genom hela processen. Mycket nöjda med Johanna och vårt köp!
    2023-01-16 Verifierad kund
    Mycket proffsig och enkel att samarbeta med. Snabb på bollen när intressent ville kika på lägenheten, och lika snabb på att skriva kontrakt när köpare ville ge accepterat pris.
    2023-01-14 Verifierad kund
    Bra återkoppling och mycket hjälpsam
    2023-01-12 Verifierad kund
    Jätte trevligt bemötande! Fixade en visning så att den funkade för mig! Trevlig bemötande och bra service rakt igenom. Inget annat är 5+ från min sida!
    2023-01-12 Verifierad kund
    En duktigt och kunnig mäklare men många år erfarenhet.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Lindberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2023-01-11 Verifierad kund
    Fungerat jättebra! Blev bra bemött och gillar när det är snabba tag.
    2023-01-08 Verifierad kund
    Trevlig. Lyhörd och professionell. Allt man kan behöva av en mäklare.
    Rekommenderar henne och fastighetsbyrån utan problem
    • Källby
    2023-01-02 Verifierad kund
    Bra bemött, väl informerade under processen.
    2023-01-01 Verifierad kund
    Kunnig mäklare som har bra koll på bostaden.
    2022-12-18 Verifierad kund
    Bra och trevligt bemötande på alla visningar vi varit på. Upplever en stor servicekänsla då hon kontaktade mig i ett senare skede om en ny bostad som kunde vara intressant för mig. Upplevde ett professionellt uppträdande
    2022-12-08 Verifierad kund
    Proffsigt, och mycket hjälpsam
  • köpte sitt hus med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2022-12-08 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som fick oss att känna oss trygga med vårat nya boende. Bra svar på frågorna som vi hade.
    Vi blev väl bemötta.
    • Källby
    2022-11-30 Verifierad kund
    Rebecca har vart/är en jättebra mäklare! Tar in alla som kommer och gör att alla får vara med i samtal. Hon lyssnar på en och hjälper med alla frågor som man har! En väldigt fin person!
  • köpte sitt hus med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    • Vinninga
    2022-11-25 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och väldigt säker när man ställer frågor och vet vad hon pratar om. Min upplevelse av Emelie är bara positivt
  • sålde sitt hus med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    • Vinninga
    2022-11-25 Verifierad kund
    Emelie är trevlig och jätte engagerad.
    Lätt att hålla kontakten med.
    Får alltid snabbt svar om man skickar ett meddelande.
    Jag blev positivt överraskad.
    Hon levde upp till förväntningarna med råge.

//Jörgen Gustafsson
  • sålde sitt hus med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    • Majåker
    Mycket trevlig och proffsig
    Mycket bra jobbat
    2022-11-23 Verifierad kund
    Blev väldigt bra bemött och nöjd med slutresultatet
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2022-11-20 Verifierad kund
    Vi fick ett trevligt bemötande och ett bra intryck av Emelie.
    Hon verkade kunnig och ambitiös.
    Hon höll oss underrättade hela tiden vilket vi uppskattade.

• sålde sitt hus med hjälp av Matilda Icho en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2022-11-18 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med husförsäljningen. Mycket bra bemötande och ett stort kunnande. Den bästa mäklare vi haft. Så henne får arbetsgivaren vara rädd om.
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Lindberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
    2022-11-16 Verifierad kund
    Proffsigt glatt bemötande.
    Bra på att förklara hela processen.
    En mäklare man känner sig trygg med.
    2022-11-16 Verifierad kund
    Anna är väldigt proffsig i sitt yrke som mäklare. Hennes bemötande mot oss som kunder är väldigt bra. Rekommenderar henne framöver som en bra mäklare.