Fastighetsbyrån Lidköping

• BadgeTwelveYears
1 332
4.7
Ring 0510-602 20 Dela

Vi på Fastighetsbyrån har funnits i Lidköping ända sedan år 1992! Vi har kunskap om området, branschen och genomför varje år ungefär 200 affärer. Med vår erfarenhet får du en trygg affär. Vi marknadsför alla uppdrag noggrant och hjälper dig med varje steg genom hela affären. Är du ute efter en villa, lägenhet eller fritidshus?...

1332 omdömen om Fastighetsbyrån Lidköping

Sedan starten hos Reco 2013

Fredrik O
Köpte sitt hus med hjälp av Frida Angsparr Skoglund en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Lidköping Väster - Landsbygd

Frida är lätt att få tag på om och när jag har funderingar på husköpet. Vid visningen fanns det någon specifikt teknisk fråga hon inte hade svar på men det kanske inte låg inom mäklarens område.

Oscar E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Lidåker

Mycket bra! Hon höll oss hela tiden uppdaterade och var alltid tillgänglig även kvällar och helger.

Ulrika K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Angsparr Skoglund en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Lidköping Norr

Jag tyckte hon var påläst, trevlig och hade ett fint bemötande.

Christopher L
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Lidköping Norr

Har varit väldigt trevligt att ha Rebecca som vår mäklare. Har det varit något så har det inte varit några konstigheter att kontakta henne och få svar på direkten. Kunde inte varit nöjdare.

Ullabritt P
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Duktig och engagerad, svarade snabbt på frågor och höll oss uppdaterade och informerade hela affären igenom.

Adam U
Lidköping Väster - Landsbygd

Jätte trevlig och förklarar saker bra

Amanda C
Lidköping Väster - Landsbygd

Jätte trevlig och hjälpsam mäklare. Positiv och glad, rekommenderar!

Annica B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Lidköping Norr

Professionell, trevlig och tydlig.

Peter S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Väldigt professionell, påläst och noggrann. Lätt att kontakta och prata med.

Camilla R
Råda

En proffsig och trevlig mäklare. Vänligt bemötande vid visningen och sen snabb o trygg i återkoppling vid budgivningen. Härligt positiv vid tillkännagivandet av ”vinsten” och sen tydlig och fokuserad vid kontraktsskrivning. Så högsta betyg! Tack!

Mirel Z
Gamla Staden

Bästa mäklare i stan, komunikativ och kan sitt jobb att båda sidor blir nöjda kunder.

Mats A
Sålde sitt hus med hjälp av Frida Angsparr Skoglund en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Järpås Med Omnejd

Hon var bra påläst och trevligt bemötande och hjälpsam.

Yoan G
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Källby

jättebra och positiv, lyhörd och tillmötesgående. vi har använt samma mäklare till köp och sälj och varit/är mycket nöjda

Kazem A
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Grästorps Tätort

En trevlig och ärlig person med bra kunskap.

Margorite A
Järpås Med Omnejd

Mycket bra bemötande,är jätte nöjd.

Shuai H
Gamla Staden

Jag är mycket nöjd med hela köpprocessen. Frida var professionell, tydlig och hjälpsam genom hela affären. Kommunikation och information var alltid snabb och enkel att förstå. Jag kände mig trygg under processen och fick bra stöd när jag behövde det. Tack för ett fint samarbete!

Dennis L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Angsparr Skoglund en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Fantastiskt bemötande och otroligt tillmötesgående! Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare! Noggrann och lätt att prata med om mina önskemål och förändringar som vi ville göra! Frida gav oss bra råd genom hela fastighetsaffären och även om vi bara sålde en liten lägenhet så hade vi 100 andra saker att greja med samtidigt och Frida fick oss att känna oss säkra trots det, försäljningen av våran lägenhet gick mycket bättre än vi tänkt oss! Tack! Väl mött och på återseende

Anette O
Kålland - Kållandsö

Proffsmäklare, glad och positiv. Vi är supernöjda.

Josefine S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Detterberg  en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Stort engagemang och väldigt bra på återkoppling!

Ulla W
Gamla Staden

Mycket bra. Alltid tillgänglig,positiv, lätt att prata med, kunnig, förstående. Vi har ingenting att klaga över

Lillemor S
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Järpås Med Omnejd

Mycket trevlig och hjälpsam,topp betyg

Alicia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Ekholm en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Gamla Staden

Mycket bra! Emelie har varit en bra mäklare där hon har varit tillmötesgående med hur det fungerar att köpa en lägenhet och vad som behövs göras mer runt om köpet.

Fazlija S
Lidåker

Trevlig och fint person!Hon gör sitt jobb som det ska!

Kristina C
Nya Staden

Tycker mycket bra om henne. Hon inger förtroende. Är hjälpsam. Hälsningar Kristina

Tommy S
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Lindberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Grästorps Tätort

Anna var mycket informativ och upplysande .våra förvätnigar fanns inte, dä vi inte hade varit med nägot sädant . Anna var upplysande om varje steg som kom i processen . hon ifomerade via telefonsatal och sms . Anna var pädrivande och engagerad vid visningar av huset. Tommy

Göte I
Nya Staden

Johanna är erfaren och professionell i ordets bästa bemärkelse. Det är lätt att ha att göra med henne, vänlig, hjälpsam och noggrann. Och snabb i vändningarna. Man kan förlita sig på att hon gör sitt allra bästa för att få oss nöjda.

Ingemar P
Nya Staden

Vår erfarenhet av Rebecca så här långt är att hon har hanterat vår affär på ett professionellt och trevligt sätt. Bra diskussion runt styling och begärt pris och vi är naturligtvis nöjda med utgången av affären.

Hanna L
Grästorps Tätort

Mäklaren var mycket trevlig, tillgänglig och hjälpsam. Det blev en snabb affär och mäklaren kom med bra tips och stöd på vägen som gav oss trygghet.

Helén B
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Lindberg en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Mycket bra bemötande vid varje möte och i övriga kontakter. Svarar snabbt på meddelande/sms. Våra förväntningar var att försäljningen inte drar ut på tiden. Anna jobbade aktivt med alla kontakter. Anna har ett trevligt bemötande, svarar på frågor och förklarar bra. Hon var angelägen att processen löper på, foto, visning etc. vilket var gynnsamt för oss. Kan varmt rekommendera Anna Lindberg.

Christer N
Nya Staden

Trevlig och tillmötesgående. Hjälpsam och snabb för att få våra önskemål på plats. PS. Dagen efter förste vi ringa Sparbankens växel men efter 15 minuter hade vi fått svar och la på. Det har inte med Emelie att göra.

Carina S
Gamla Staden

Proffesionellt bemötande hela vägen!

Johanna V
Råda

Mycket trevlig och strukturerad. Återkopplade snabbt och var lätt att nå om man hade frågor.

Kjell E
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping

TRevligt bemött Gott kunnande Lätt att få kontakt

Gustav K
Gamla Staden

Det blev en smidig och bra affär. Jag känner att jag fått bra stöd under hela processen.

Margareta J

Jag tycker att allt har fungerat bra, vi har fått hjälp med det vi har undrat över, bra bemötande.

Anna E
Gamla Staden

Erfaren och trevlig. Var påläst om lägenheten och området.

Inger J
Grästorps Tätort

Öppen vänlig hjälpsam artig.mycket vänlig mot säljaren

Johanna N
Gamla Staden

Transparent, kunnig och engagerat från första kontakt till försäljning.

Josefine P
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping

Bra och trevligt bemötande. Tydlig kommunikation vilket skapat trygghet hos oss som köpare.

Kerstin G
Kålland - Kållandsö

Hon är positiv. Hon förklarar så man förstår krångliga punkter i alla papper man gick igenom när vi köpte huset. Återkommer när hon lovat. Man får ett förtroende för henne helt enkelt.

Alkeo Q
Grästorps Tätort

Jag är mycket nöjd med min mäklare. Hon var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg med all hjälp jag fick. Rekommenderas varmt!

Fredrik J
Grästorps Tätort

Har inget negativt att skriva om Frida. Tycker det har funkat smidigt genom affären och visningarna. Hon har alltid svarat snabbt i telefonen och get tillräckligt information för att jag ska känna mig trygg genom allt. Känns som att hon jobbar snabbt och ser till att det händer saker.

Pia J
Grästorp Landsbygd

Mycket väl bemött. Behjälplig på alla sätt och vis. En alltigenom positiv kontakt.

Birgitta B
Lidköping Norr

Frida är trevlig och saklig i sitt sätt att vara. Bara positiva ord att säga om henne. Vi kommer att ses snart igen då vi ska slutföra vårt husköpet. Mvh. Birgitta Bäckman.

Ann-Charlotte Maria A
Gamla Staden

Vänligt och korrekt bemötande. Smidig hantering av försäljningsprocessen.

Göran A
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Kålland - Kållandsö

Bra bemött vid första mötet, förväntningarna var att få ut hus på försäljning så fort som möjligt & det blev av. Bra kontakt mellan oss & tydlighet

Josefine S
Lidköping Norr

Rebecca har lagt ner stort engagemang och tid, återkopplat och informerat vilket varit mycket uppskattat. Rekommenderar!

Amanda L
Nya Staden

Hon är duktig säljare och mycket trevlig, jag tycker hon förtjänar en löneförhöjning.

Annica T
Lidköping Norr

Hon har gjort ett bra jobb. Känner mig väl omhändertagen som köpare.

Jan-Olof A
Nya Staden

Rebecca är kunnig, trevlig och hjälpsam, affären är inte helt klar än, men hittills är vi helt nöjda!