Alltid ett bra bemötande och håller dig uppdaterad hela tiden
Fastighetsbyrån Lidköping
Vi på Fastighetsbyrån har funnits i Lidköping ända sedan år 1992! Vi har kunskap om området, branschen och genomför varje år ungefär 200 affärer. Med vår erfarenhet får du en trygg affär. Vi marknadsför alla uppdrag noggrant och hjälper dig med varje steg genom hela affären. Är du ute efter en villa, lägenhet eller fritidshus?...
1033 omdömen om Fastighetsbyrån Lidköping
Sedan starten hos Reco 2013
Vänligt och professionellt bemötande. Kunnig och insatt i bostadsmarknaden i Lidköping. Fick all information jag behövde inför och efter köpet.
Jag tycker att vi fick ett bra bemötande, hon var både trevlig och väldigt framåt. Hon var även vägledande i hela processen vilket kändes tryggt
Matilda är noggrann, trevlig och inger ett förtroende.
Trevligt och lugnt bemötande. Kändes tryckt och med god kännedom om fastighetsaffärer .
Tillmötesgående och trevlig! Rekomenderas till andra.
Trevligt bemötande. Vi förväntade oss kunnighet, engagemang.och framåtanda, vilket mäklaren visade. Vi är nöjda med mäklaren och resultatet av försäljningen.
Emelie har varit otroligt hjälpsam med försäljningen av min bostad! Mycket bra vägledning och uppdatering genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Emelie som mäklare och kommer givetvis själv att anlita henne vid framtida försäljningar. Mycket kompetent och trevlig mäklare.
Väldigt tillmötesgående och trevlig!
Väldigt bra. Hon var kunnig och trevlig.
Allt gick smidigt och vi fick svar på de frågor vi hade
Redan vid vårt första telefonsamtal blev jag väldigt bra bemött av Matilda. Vid visningen av lägenheten gav Matilda en utförlig beskrivning av allt och svarade på mina frågor. Hon gav mig också mycket tid till att kunna filma och fota (min man var inte med mig vid tillfället så jag behövde kort), vilket jag uppskattade väldigt mycket. Mer över, har Matilda varit väldigt tillgänglig via telefon och sms och svarat mig direkt på alla mina frågor, och försökt att komma fram till en lösning tillsammans med mig. Jag är mycket nöjd över att få ha haft Matilda som mäklare vid mitt bostadsköp!
Har inget att klaga på. Väldigt trevlig tjej som gör sitt arbete väldigt bra!
Supertrevlig och flexibel! Snabb kontakt mellan köpare och säljare, vi är mycket nöjda.
Det funkade bra genom försäljningen
Supernöjda med Emelie. Högsta betyg 👌🏼
Bra trevlig mäklare, kan rekommenderas. Mycket bra kontakt med Matilda.
Mycket trevlig och tog sig stor tid för att ge svar på frågor och göra extra visningar.
Trevligt och professionellt bemötande
Rebecca var otrolig hjälpsam och gav ett mycket bra första intryck! Jag fick vägledning genom hela försäljningen på rätt sätt. 10/10, kommer absolut att anlita Rebecca för framtida försäljningar/köp
Trevlig och kompetent mäklare som uppfyllde de förväntningar jag hade.
Lätt, trevligt och smidigt husköp.
Är väldigt nöjd med Emelie! Hon är en kompetent mäklare med koll på läget, dessutom får man alltid ett bra bemötande. Tycker speciellt om att hon håller mig som säljare uppdaterad på vad som händer via mail, sms och telefonsamtal.
Matilda var hela tiden mån om att jag skulle känna att det blev rätt.En del frågor var hon lite obekant med men med lite mer erfarenhet blir Matilda säkert en ännu bättre mäklare.Ett plus är att försäljningen kunde slutföras så snabbt.Då jag är så obekväm med digital kommunikation fick jag även den hjälp jag behövde med det.Jag är nöjd med vårt samarbete och önskar Matilda Lycka till i fortsättningen.
Rebecca är en trevlig och proffsig mäklare! Allt har gått väldigt enkelt och smidigt!
Johanna utförde sitt uppdrag på ett högst professionellt sätt samtidigt som hon är en väldigt varm och inkännande person. Jag kände stort förtroende för henne.
Toppen, kommer anlita igen! Proffsig, glad och trevlig.
Blivit bemött på ett mycket positivt sätt.
Professionell, grundlig, trevligt bemötande och bra kommunikation. Rekommenderas!
Toppenbra mäklare. Lätt att hålla kontakt med och informationsflödet är som förväntad.
R har ett trevligt bemötande genom hela processen. Hon förklarar pedagogiskt alla steg och i vilken ordning allting sker. Med tanke på hur affären har avslutats har vi nog mycket att tacka R för.
Vi blev väldigt bra bemötta både på visningen och vid mötet på kontoret. Vi har fått återkopplingar kontinuerligt och det har känts otroligt bra. Kan med det varmaste rekommendera Rebecca Detterberg.
Mycket trevligt bemötande! Lättillgänglig, svarar på alla möjliga o omöjliga frågor. Uppmuntrande utan att överdriva, saklig, satte sig väl in i mitt ärende. Rekommenderas varmt till andra kunder!
OERHÖRT förtroendeingivande och stabil! Kände henne lite lätt sedan hennes tid i Skövde och hon var lika stabil där!
Jag har fått en hjälp från mäklaren både Johanna och Anna som tagit ansvarig för min bostad som jag har köpt. Jag fick en bra bemötande och hjälp. Ja
Emelie var professionell och tillmötesgående. Hon var lätt att få tag på och hade ett trevligt bemötande.
Helt okej, ordnade en extra visning med kort varsel!
Jättetrevlig och tillmötesgående
Vi var väldigt nöjda med henne, positiv , hjälpsam, och tillmötesgående .
Bra bemötande. Snabb återkoppling och kunnig!
Mycket trevligt bemötande. Bra mäklare som vägleder genom hela säljprocessen. Rekommenderar Matilda!
Mycket proffsig. Skönt att som säljare inte behöva ha koll på allt utan veta att allt bara sköttes. Motsvarade alla förväntningar jag hade.
Proffsmäklare Trygghet genom stor affär
På alerten o väl bemött. Rekommenderas på det varmaste
Upplevde Anna som väldigt trevlig proffsig, kunnig, hjälpsam. Är helnöjd .
Trevlig o artig.. Klara direktiv o svar på alla frågor. Rekommenderas varmt
Jätte trevligt och bra bemötende
Bra bemötande och hjälp samm.
Blev bemött på ett trevligt sätt och gav ett positivt intryck. Gav en trovärdig värdering av min lägenhet som vi nästan nådde upp till. Är proffsig i sin yrkesroll och informerade hela tiden vad som hände med visningar och hörde av sig direkt efter för att berätta om kunderna. Rutinerad mäklare som jag varmt kan rekommendera.
Bra 👍