Vi är väldigt nöjda med Johanna som mäklare!
Johanna Lundell
Johanna Lundell är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping
.Johanna Lundell har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Johanna Lundell har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.7. Johanna Lundell har haft 35 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.
Att träffa olika människor och att hitta lösningar som passar dig i din situation.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag engagerar mig lika mycket i varje enskild affär och lovar att göra mitt allra bästa för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Ingen fråga är för liten för att lösas och jag återkopplar kontinuerligt till alla kunder - säljare som köpare.
Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med vänner, leker med barnen, tränar på Friskis & Svettis och bakar.
Vad vet vi inte om dig?
Paddlar kajak i Vänern lite då och då.
2023-09 - 2024-08
181 omdömen om Johanna Lundell
Johanna Lundell har genomfört försäljningen av vårt hus på ett fint och smidigt sätt. Hennes känsla för rätt timing var verkligen klockren. Hon tog oss med på en spännande resa från första visningen genom en rafflande budgivning och till ett snabbt avslut som blev långt över våra förväntningar. Vi har under hela tiden känt oss trygga med Johanna.
Mycket nöjd med både bemötande och genomförande.
Mycket nöjda både med bemötande och genomförande.
Jag tycker det har fungerat bra....
Hjälpsam med att ta reda på svar på mina olika frågor. Tydlig med förutsättningar och i samband med pappersarbetet. Lagom pådrivande. Vänlig och lugn. Verkar kunnig och pålitlig.
Vi blev väl bemött och kan varmt rekommendera Johanna
Visade stort angagemang då jag sålde mitt hus. Från första kontakt till dagen vi skrev på överlåtelsepappren. Proffsigt och ändå lyhörd för våra önskemål och tankar.
Tyckte Johanna va toppen bra o kan sitt jobb väldigt bra
Det har varit mycket positivt hela tiden Bra info Trevlig bemötandet Stort tack från oss Börje och May