Johanna Lundell
Johanna Lundell är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping
.Johanna Lundell har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Johanna Lundell har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Lundell har haft 37 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Att träffa olika människor och att hitta lösningar som passar dig i din situation.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag engagerar mig lika mycket i varje enskild affär och lovar att göra mitt allra bästa för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Ingen fråga är för liten för att lösas och jag återkopplar kontinuerligt till alla kunder - säljare som köpare.
Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med vänner, leker med barnen, tränar på Friskis & Svettis och bakar.
Vad vet vi inte om dig?
Paddlar kajak i Vänern lite då och då.
2022-06 - 2023-05
154 omdömen om Johanna Lundell
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
OERHÖRT förtroendeingivande och stabil! Kände henne lite lätt sedan hennes tid i Skövde och hon var lika stabil där!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Jag har fått en hjälp från mäklaren både Johanna och Anna som tagit ansvarig för min bostad som jag har köpt. Jag fick en bra bemötande och hjälp.
Ja -
Blev bemött på ett trevligt sätt och gav ett positivt intryck. Gav en trovärdig värdering av min lägenhet som vi nästan nådde upp till. Är proffsig i sin yrkesroll och informerade hela tiden vad som hände med visningar och hörde av sig direkt efter för att berätta om kunderna.
Rutinerad mäklare som jag varmt kan rekommendera. -
All kontakt och hjälp med Johanna har utförts på ett professionellt sätt.
En professionell mäklare som man kan känna sig trygg med.
Johanna var vänlig, påläst och lyssnade på mina behov. Hon följde upp och gav mig stöd i köpprocessen.
Johanna levde verkligen upp till mina förväntningar och jag är idag en väldigt nöjd lägenhetsägare som varmt kan rekommendera Johanna som mäklare. -
Hej! Hon var kunnig ,trevlig och bra bemött. Det gick bra hela vägen, jag var inte med vid försäljningen, jag tror att allt var bra. MVH TOMAS.
Har fungerat alldeles utmärkt.
Bemötandet var trevlig. Hon är tydlig, trevlig och förståelig. Hon var hjälpsam hela tiden.
köpte sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Mycket trevligt och varmt bemötande. Tydlig kommunikation och trygg känsla genom hela processen. Mycket nöjda med Johanna och vårt köp!