Johanna Lundell

Johanna Lundell

Johanna Lundell är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping

Johanna Lundell har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Johanna Lundell har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.7. Johanna Lundell har haft 38 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att träffa olika människor och att hitta lösningar som passar dig i din situation.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag engagerar mig lika mycket i varje enskild affär och lovar att göra mitt allra bästa för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Ingen fråga är för liten för att lösas och jag återkopplar kontinuerligt till alla kunder - säljare som köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
Umgås med vänner, leker med barnen, tränar på Friskis & Svettis och bakar.

Vad vet vi inte om dig?
Paddlar kajak i Vänern lite då och då.

2025-04 - 2026-03

225 omdömen om Johanna Lundell

Sedan starten hos Reco 2014
Matilda M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Lidåker

Jätteduktig och trevlig! Lätt att ha att göra med.

Marianne F
Nya Staden

Supernöjd👍 fick stort förtroende för henne. Löpande information hela tiden. Väldigt nöjd med slutpriset.En toppenmäklare.

Malin R
Filsbäck

Trevligt bemötande på alla sätt!

Emilia P
Majåker - Ljunghed

Trevligt bemötande av Johanna. Professionell och enkel att prata med.

Edward W
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Majåker - Ljunghed

Jag blev jättebra bemött från Johanna! Hon var så lätt att prata med angående allt gällande vårt hus försäljning 😃 Vi hade inga stora förväntningar men vi blev glada när hon svarade väldigt professionellt till våra frågor. 👏🏻 Allt gick så snabbt med hus försäljningen men Johanna höll oss uppdaterade gällande alla bud på huset. 👌

Alfred L
Majåker - Ljunghed

Snabbt, smidigt och enkelt! Johanna hade bra bemötande och en proffsig inställning. Lätt att få tag på och hade svar på alla frågor runt köpet. Mycket bra och trevlig mäklare.

Jimmy N
Gamla Staden

Oproffsigt, blandat 5 år gamla bilder med nya bilder i broschyren när jag skulle sälja min lägenhet, det va inte mycket som stämde i beskrivningen eller bilderna.

Kristina I

Trevligt bemötande. Seriös. Bra engagemang. Bra uppdatering under förloppet. Svarade alltid i telefonen.

Göran B
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Lundell en del av Fastighetsbyrån Lidköping
Kålland - Kållandsö

Johanna är mycket kunnig proffsig som inger förtroende,mycket trevligt bemötande,har skött försäljningen av vårt hus på bästa sätt

Anders H
Kålland - Kållandsö

Bra bemötande, jag vet inte vad jag ska säga,jag är mycket nöjd med henne,inga froblem alls.