Emma Kafle
Emma Kafle är mäklare på Fastighetsbyrån Märsta
.Emma Kafle har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Emma Kafle har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Kafle har haft 40 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 92 Läs vad Emma Kafle
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Det var en bra samtal och vi kunde få en tydligt och snabbt svar från henne, vilket har läget tid för.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Det var utmärkt att hon lägger sin tid och bryr sig om båda sidorna i avtalet.
köpte sitt hus med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Väldigt bra och engagerad mäklare
köpte sitt hus med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Riktigt duktig och kunnig mäklare
köpte sitt hus med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Emma always has buyer’s best interests in mind and is very responsive at all times.
Me and my spouse are new to Sweden and can’t speak or understand the language and of course the real state market.
But, Thanks to Emma for making it easy for us.
We will recommend Emma any day! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Hon kan allt som mäklare och det har gått bra o diskutera allt inom uppdraget. Allt har gått fort och fungerat perfekt hittills.
Hon är vänlig o kunnig i sitt yrke. Perfekt. Har pratat med henne tidigare innan detta uppdrag och det var därför klart direkt att hon skulle få uppdraget att sälja. Skulle anlita henne igen om jag ska sälja min nuvarande BRF. Har kunnat undersökt bättre mäklar pris mm men det gjorde jag aldrig.
Mona -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Jag blev väl omhändertagen och lyssnad på från första kontakt. Ett proffsigt arbetssätt som gjorde att jag kände mig trygg genom hela proceduren av affären! Tack!
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Trevlig och tydlig. Ser till att man som köpare förstår vad som händer. Känns engagerad
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Jag tror att hon är en bästa fastighetsmäklare i Stockholm!
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Kafle en del av Fastighetsbyrån Märsta
Kunnig och påläst, trevligt bemötande med ett bra kundfokus mot både köpare och säljare.