Erik Wennberg

Erik Wennberg

Erik Wennberg är mäklare på Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg

Erik Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Erik Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-12 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Wennberg har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

153 omdömen om Erik Wennberg

Sedan starten hos Reco 2013
Catarina K
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Wennberg en del av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Sigtuna - Munkholmen

Proffsig, kunnig, korrekt och gjorde vår försäljning smidig och bra på alla sätt!

Ehsan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Wennberg en del av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Märsta - Valsta

Det var roligt, effektive och snabbt. Ha goda kommunikation med kunder.

Anders D
Centrala Märsta

Flexibel, anpassade direkt avtalet så det bättre passade aktuell överlåtelse mellan säljare och köpare. Hjälpte till med att ordna extra besök för granskning av lägenheten.

Kaisa E
Sigtuna - Hällsbo

Ödmjuk, lyhörd och bra mäklare.

Sonja K
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Wennberg en del av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Centrala Märsta

Jag tycker att Erik är hjälpsam!

Anders S
Köpte en tomt med hjälp av Erik Wennberg en del av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Rosersberg

Kunnig, påläst, kommunikativ och trevlig. Rekommenderas varmt.

Malin K
Märsta - Sundveda

Proffsig, en stjärnmäklare helt enkelt!

Lilli L
Märsta - Sundveda

extremt bra bemötande, god och professionell ton, effektiv och har verkligen hjälpt oss som köpare.

David D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Wennberg en del av Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
Centrala Märsta

Erik är smidig, lyhörd, rak och ärlig! En mäklare som inger ett högt förtroende och som ständigt uppdaterar oss som säljare. Finns bara goda intryck från vår upplevelse med Erik. Jag mer än rekommenderar Erik, skulle säga att det är ett måste att anlita honom om man vill sälja sin bostad! 10/10

Stina Maria H
Sigtuna - Hällsbo