Robert Thunér

Robert Thunér

Robert Thunér är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby

Robert Thunér har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Robert Thunér har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 288 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Thunér har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

288 omdömen om Robert Thunér

Sedan starten hos Reco 2014
Sven Tommy J
Centrala Ödeshög

Lugn och sansad , bra stöd när man har frågor och funderingar.

Fredrik B
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Han har ett sätt som jag anser går hem hos många Lugn, kunnig upplevs som seriös

Birger P
Centrala Ödeshög

Intresserad av att hjälpa till med att sälja min fastighet. Lätt att få tag i honom om man ville få svar på frågor.

Richard J
Centrala Ödeshög

Professionell, engagerad och inlyssnande.

Jenny S
Centrala Ödeshög

Robert är en väldigt engagerad mäklare, han gjorde ett väldigt bra jobb med vår försäljning. Vi är nöjda med hans jobb och rekommenderar andra att anlita han som sin mäklare.

Rozanna A
Centrala Ödeshög

Bra information, snabb kontakt och kunnig på det han gör!

Anton L
Centrala Ödeshög

Vårt första husköp och vi fick bra hjälp och svar på alla våra frågor. En hjälpsam och trevlig mäklare som svarade snabbt på våra frågor, både på mail, telefon och sms. Har ingen tidigare erfarenhet av husköp eller mäklare men vi kan inte tänka oss något som Robert kunnat göra bättre. Oerhört nöjda!

Marita A
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Robert är en väldigt bra o trevlig mäklare som haft otroligt mycket tålamod i mitt sökande av hus alltid hjälpsam alla tider han får högsta betyg av mej toppenbra Mvh Marita Ax

Malin K
Alvastra

Jag har ett gott intryck av Robert. Han är vänlig och tog sig tid att förklara och berätta om huset och hur köpet skulle gå till. Han hörde av sig omgående när jag sökt honom.

Caroline S
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Thunér en del av Fastighetsbyrån Mjölby

Jag & min sambo köpte ett fritidshus av Robert. Mycket trevlig & tillmötesgående!