Fantastiskt duktig mäklare! Fredrik har gett oss så bra service, alltid varit tillgänglig när vi behövt det, är väldigt trevligt och har varit proffsig i det han gjort.
Fredrik Bergqvist
Fredrik Bergqvist är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö
.Fredrik Bergqvist har varit registrerad mäklare sedan 2015-12. Fredrik Bergqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Bergqvist har haft 34 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
203 omdömen om Fredrik Bergqvist
Mycket professionellt bemötande! Fredrik är alltid tillgänglig och återkopplar snabbt vid frågor eller funderingar. Har känt mig mycket nöjd genom hela processen.
Vi känner oss mycket nöjda och trygga med att ha haft Fredrik Bergqvist som mäklare. Han har hela tiden varit mån om att återkoppla till oss under hela processen. Vi har alltid kunnat komma i kontakt med honom när vi behövt det. Allt har löpt på smidigt med klara besked. Fredrik är mycket professionell och utstrålar kompetens vilket känns tryggt antingen man ska sälja eller köpa en fastighet. Vi skulle rekommendera Fredrik Bergqvist alla dar i veckan.
En mycket kompetent mäklare. Som motsvarar våra förväntningar.
tillgänglighet, professionell, tillmötesgående, självklar mäklare.
Fredrik är väldigt trevlig och lättsam. Är rak och tydlig i sina svar..Svarar snabbt när man hör av sej till honom .Han är mkt kunnig och man får stort förtroende
Väldigt trevlig och målinriktad mäklare som lyssnar in sin kund. Väldigt informativ, peppande och tillmötesgående.
Världens trevligaste som verkligen vill hjälpa en.
Bra och tydlig information både angående försäljning och köp!
Sakkunning informerande korekt