Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb med vår köp av huset. Hon var otroligt professionell, engagerad och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne!
Rebecca Fogelberg
Rebecca Fogelberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nässjö
.Rebecca Fogelberg har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Rebecca Fogelberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 389 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Fogelberg har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
389 omdömen om Rebecca Fogelberg
Trevlig och saklig Lätt att prata med Vill verkligen rekomendera henne
Fick ett väldigt bra intryck av Rebecca från första visningen och kände oss trygga genom hela processen till att köpa vår första bostad. Fanns alltid tillgänglig att svara på våra frågor och höll oss bra uppdaterade i varje steg. Rekommenderar varmt!
Vill verkligen rekommendera Rebecca om man är ute efter en duktig mäklare! Bra kommunikation, väldigt hjälpsam, hade svar på alla våra frågor vilket gjorde att husköpet kändes smidigt!
Bra bemötande, vänligt och trevligt. Hade stort tålamod gentemot våra förväntningar på ett högre pris. Förklarade också Fastighetsbyråns policy av annonsering mm. Helhetsintryck bra.
Bra bemötande, vänligt och trevligt. Hade stort tålamod gentemot våra förväntningar på ett högre pris. Förklarade också Fastighetsbyråns policy av annonsering mm. Helhetsintryck bra!
Rebecca är otroligt kompetent på alla sätt och vis i sin yrkesroll! Oavsett vilka frågor, förväntningar eller andra saker som kan spela roll vid försäljning eller om man ska köpa, så ger hon känslan av lugn och det skapar en trygghet i båda processerna. Vår upplevelse är positiv och allt känns helt rätt på alla plan. Med Rebeccas fingertoppskänsla och ödmjukhet i yrkesrollen så tar hon sig an allt med bravur! Vi är så nöjda och glada för att ännu en gång fått ta del av Rebeccas service och kunskap!
Fick förtroende för Rebecca meddetsamma. Hon förmedlar ett lugn. Stressar inte på utan lyssnar in och låter kunden landa i sina beslut. Upplever henne kunnig och professionell. Hon har lotsat och peppat oss genom hela försäljningsförloppet. Mer än nöjd med att ha henne som säljare av våran bostad.
Svarar snabbt, kan svara på dom flesta frågorna man ställer som köpare.
Rebecca är en klippa! Hon är hjälpsam, enkel och hela affären gick väldigt smidigt. Rekommenderar Rebecca och Fastighetsbyrån i Nässjö! :)