Jonas var kommunikativ och höll mig hela tiden informerad om vad som hände i försäljningsprocessen. Han var även lyhörd för mina synpunkter samt gav bra råd till oss som säljare.
Jonas Nordwall
Jonas Nordwall är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje
.Jonas Nordwall har varit registrerad mäklare sedan 2004-07. Jonas Nordwall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Nordwall har haft 7 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
106 omdömen om Jonas Nordwall
Hej Cecilia! Stort tack för det fina omdömmet. Det är alltid roligt att få ett "kvitto" på att det jag gör upplevs som positivt. Kommunikativ, lyhörd och bra råd tar jag till mig med värme! Hälsningar JonasN
Jonas var trevlig, snabb på att svara och väldigt hjälpsam i processen.
Tack Johanna! Vilket fint omdömme. Det värmer och varmt välkommen till Blidö - Ön i solen! Bästa hälsningar JonasN
Trevlig, lagom ”på”, serviceminded, uppmärksam. Snabb återkoppling.
Tack Kiki för det fina omdömet. Det känns fint att vara "lagom på", det är en fin balansgång i försäljningens värld. Varmt välkomna till Norrtälje!
Alltid trevlig och saklig. Ringde alltid upp snabbt när jag sökte Jonas. Höll oss väl uppdaterade under budgivningsprocessen.
Hej Staffan! Tack för de fina orden, de värmer gott och varmt välkomna till kommunen! Hälsningar, JonasN
Visningen var informativ och noggrann. Vi fick ta den tid vi tyckte att vi behövde, att i lugn och ro titta på lägenheten. Mäklarens bemötande var mycket trevligt. Hans kunskaper uppfyllde våra förväntningar. Vi får löpande all information vi behöver. Han är mycket tillgänglig vid frågor.
Har bara gott att säga om Jonas Nordwall. Visningen, frågor både under visningen och efter den besvarades på ett både kunnigt och intresserat sätt. Gedigen genomgång av kontraktet och alla andra dokument. Toppen helt enkelt.
Superbra mäklare! Rekommenderar.
Superbra omdöme! Tack så mycket Christian.
Trevligt och professionellt bemötande.
Vi har blivit mycket professionellt bemötta och känner oss trygga i affären.
Hej Carina! Tack för ett fint omdöme och så fint att ni känner er trygga. Då har jag lyckats med min målsättning. Allt gott, JonasN
Tydlig och snabb att återkoppla. Lyhörd för mina tankar och önskemål
Det var snälla ord Catarina, tack så mycket. Varmt lycka till med nya boendet!