Johanna Enström

Johanna Enström

Johanna Enström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna Enström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Johanna Enström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Enström har haft 82 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

166 omdömen om Johanna Enström

Sedan starten hos Reco 2023
Anna N
Nykvarn

Man säljer kanske inte bostad ofta, men när man väl gör det hoppas man på att hitta en sådan här guldklimp till mäklare. Alltid lika professionell🌸

Giorgi R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Mäklaren var väldigt professionell, trevlig och hjälpsam genom hela processen. Kommunikation fungerade utmärkt och jag fick alltid snabba och tydliga svar på mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera mäklaren till andra som ska köpa eller sälja bostad.

Josefine Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Bra bemötande svarar snabbt när man har frågor väldigt hjälpsam

Tomas A

Påläst, kunnig och engagerad, mycket trevligt bemötande.

Sofia H
Nykvarn Sundsvik

Trevlig, snabb på att svara, bra återkopplingar och information. Har ingenting negativt att säga.

Nellie R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

En trygg och kunnig mäklare. Utöver det alltid ett trevligt bemötande :) Rekommenderar starkt

Daniel M
Nykvarn Sundsvik

Mycket trevlig, hjälpsam och hörsam. Hjälpte oss att hitta de vi sökte och efterfrågade . Alltid tillgänglig.

Julia Rebecka Jolana H
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Lyhörd, proffsigt bemötande! Vår försäljning blev lättsam med Johanna som mäklare. Rekommenderar henne med värme till alla som ska sälja inom området.

Susanne K
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Så otroligt glad att det blev Johanna som sålde mitt hus! Proffsig, lugn, tydlig, trygg, tillgänglig och alltid glad och serviceinriktad. Har kunnat ställa alla konstiga frågor och fått förklarande tydliga svar. Full pott med guldstjärna!

Maria N
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Enström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn

Vi är mycket nöjda med Johanna som mäklare och det professionella bemötande vi fått under hela processen. Rekommenderas varmt