Linda Holmström
Linda Holmström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn
.Linda Holmström har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Linda Holmström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 356 omdömen med ett betyg på 4.5. Linda Holmström har haft 48 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
356 omdömen om Linda Holmström
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Personligt och tydliga möten med stöd och återkoppling i processen vi säljandet.
Ger ett tydligt i tryck av kompetens och erfarenhet so. För att man känner sig trygg som säljare. -
sålde sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Linda har varit lyhörd, hjälpsam och driven.
Vi är jättenöjda med henne. -
köpte sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Linda är uppriktig, ärlig och är mån om allas bästa i affären. Hon tar sig alltid tid för att förklara och är väldigt tillmötesgående. En super mäklare helt enkelt
sålde sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Glad positiv svarade snabbt på mina frågor och ringde tillbaka när jag undrade över något.! Kunnig och kände aldrig att jag besvärade.henne. Linda Bemötte både mig och köparna bra och klargjorde tydligt villkoren för oss båda när vi signerad kontraktet. Kändes tryggt att sälja med hennes hjälp..
köpte sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Vi känner oss nöjda, men hade uppskattat att hon var mer ”på” och tog oss lite mer seriöst under själva processen. Under påskrivningen kände vi oss trygga med Linda som mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Super bra bemötande och hjälpsam, bara positivt att säga.
sålde sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Hon är grym! Hjälper till och går alltid få tag i bäst
sålde sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Linda Holsmttröm är en mycket engagerad, proffsig, kompetent, tillmötesgående och positiv mäklare. Hon är glad och pigg med mycket energi
köpte sitt hus med hjälp av Linda Holmström en del av Fastighetsbyrån Nykvarn
Mycket trevlig och lättsam, man känner sig trygg med Linda som mäklare.
Mycket proffesionellt bemötande.