Linda har allt vad man behöver vid försäljning av sitt hus. Alltid trevlig, glad , kunnig, hjälpsam, lyhörd m.m
Linda Holmström
Linda Holmström är mäklare på Fastighetsbyrån Nykvarn
.Linda Holmström har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Linda Holmström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 458 omdömen med ett betyg på 4.6. Linda Holmström har haft 62 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
458 omdömen om Linda Holmström
Jag är mycket nöjd med hennes vänliga engagerade bemötande och förståelse för min situation och mina önskemål. Det blev som jag önskade! En barnfamilj som flyttar in där vi bott och trivits i 48 år. Tack Linda!
Linda är oerhört lyhörd, kompetent och varm!
Trevlig och påläst mäklare - alltid snabb med återkoppling när frågor uppstod. Kan rekommenderas !
Vänlig, tillgänglig och flexibel.
Linda är väldigt kompetent och trevlig. Jag får alltid ett trevligt bemötande och känner mig väldigt trygg. Hon förstår och dömer inte. Blir ett professionellt bemötande men samtidigt personligt.
Trevlig, påläst, engagerad och en bra säljare !!
Linda är en trevlig och kunnig person. Jag var orolig inför min husförsäljning, men när jag träffade Linda och hon förklarade hur allt skulle gå till kändes all bra. Jag kan varmt rekommendera Linda som mäklare
Vi har fått ett mycket proffsigt bemötande av Linda. Allt från första möte till annonsering och återkopplingar har varit helt över förväntan.
Vi är mycket nöjda. Proffsig och tydlig!