Emma har gjort ett föredömligt arbete i en säljprocess som blev både lång och utmanande. Emma är positiv och lyhörd. Hon ger snabba svar och tar sig alltid tid att förklara och ge bra förslag. En mäklare att ha förtroende för!
Emma Kafle
Emma Kafle är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna
.Emma Kafle har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Emma Kafle har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Kafle har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
197 omdömen om Emma Kafle
Jobbar för kunden och är snabb att återkoppla. Känns som man är med i processen hela tiden. Rekommenderas
Emma Kafle är en duktig mäklare. Hon är hjälpsam i allt. Lätt att få kontakt med och mycket trevlig. Jag vill varmt rekommendera henne som mäklare.
Jag är väldigt nöjd hur Emma hanterade hela processen. Hon är väldigt kunnig och professionell, förklarar i detaljer vad som gäller och svarar på frågorna. Hon var lätt att få tag i och var alltid glad och positiv. Jag kan starkt rekommendera henne som mäklare.
Emma är duktig och professionell i sin roll som mäklare. Hon var tillgänglig i processen genom att t.ex. hjälpa till med en extra visning av huset vi köpte utöver annonserad tid.
Mycket professionell och hjälpsam. Svarar på alla våra frågor snabbt vid behov.
Emma jobbar systematiskt att ta fram underlag för bra annonsering. Stödjande för både köpare och säljare. Vänlig och erfaren med god lokalkännedom.
Emma visar återigen prov på proffessionalitet, engagemang och drivkraft. Finns ingen bättre mäklare!
Vi är super nöjda om Emmas jobb med försäljning av vår bostad. Snabb och enkel affär. Rekomenderar varmt
Emma Kafle är en positiv driven mäklare, jordnära och lätt att knyta an sina klienter. Min affär var otroligt smidig och jag är verkligen nöjd med mitt köpbeslut tack vare Emma Kafle.