Ewa Thorsell

Ewa Thorsell

Ewa Thorsell är mäklare på Fastighetsbyrån Sigtuna

Ewa Thorsell har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Ewa Thorsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.7. Ewa Thorsell har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

42 omdömen om Ewa Thorsell

Sedan starten hos Reco 2023
Fredrik O
Centrala Märsta

Driven och proffsig, lyhörd för våra önskemål som kunder.

Jonathan B

Riktigt hjälpsam och kunnig👍🏻

Petra Susanne L
Rosersberg

Ewa har ett mycket proffsigt bemötande. Kände mig lugn och trygg från start till mål.

Berit T
Sigtuna - Munkholmen

Blev väldigt väl bemött under försäljningen. Hon engagerade sig och var personlig. Tillgänglig när jag hade frågor. Vi nådde inte önskat försäljningspris men jag är nöjd. Nu hoppas jag att affären snart blir avslutad.

Johan L
Rosersberg

Oerhört proffsig o lyssnar på ens åsikter.Alltid kontaktbar för frågor o tips.Bland toppmäklare att ta bilder på objektet tillsammans med sin fotograf.Rekommenderas varmt

Sarah S
Centrala Märsta

Supertrevlig, lösningsorienterad, snabb återkoppling. Är jättenöjd med Ewa!

Shabana M
Centrala Märsta

Tack för ditt fantastiska engagemang, din professionalism och värme genom hela processen. Du gjorde försäljningen trygg, smidig och lyckad. Vi uppskattar allt du gjort – varmt tack

Jennifer Ranasinghe J
Märsta - Valsta

Ewa är hjälpsam, professionell och engagerad.

Ellen M
Centrala Sigtuna

Fantastiskt serviceminded mäklare! Jag är otroligt nöjd med den service jag fått. Min mäklare har varit professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Ewa har tagit sig tid att förstå mina behov och har guidat mig tryggt genom hela processen. Jag har känt mig väl omhändertagen från första kontakt till avslutad affär. Rekommenderas varmt!

Niclas B
Sigtuna - Wenngarn

Har inget annat än gott att säga om Ewa, hon är tillgänglig, tydlig och väldigt trevlig!